меню
Залишіть свій номер телефону і ми обов'язково зв'яжемося з вами!
а також Ви можете нас набрати за телефоном:
+380506535754

Розклад
майстер-класів

* можуть бути зміни в нашому графіку, будь ласка пишіть нам Viber, Telegram , Instagram або залиште заявку до будь-якого курсу і ми зв'яжемося з Вами
* курси кондитерські Київ
Січень 2023
18 січня
"Бенто торт з нуля"
Сагатюк Ярослава

19 січня
"New classic мусові торти"
Артем Кінаш

20-21 січня
"Мусові для бізнесу"
Артем Кінаш

22-23 січня
"Все про тарти"
Артем Кінаш

24 січня
"Macarons"
Артем Кінаш

27 січня
"Багатоярусні торти за 1 день"
Сидоренко Марія @mr_cake_meri
Лютий 2023
7 лютого
"Бенто торт з нуля"
Сагатюк Ярослава

8 лютого
"Мій перший торт"
Сагатюк Ярослава

9 лютого
"New classic мусові торти"
Артем Кінаш

10 лютого
Макаронс "Love is...."
Артем Кінаш

11-12 лютого
"Шоколадні цукерки"
Артем Кінаш

13 лютого
"Макаронс: Новорічні смаки"
Наталія Савицька

14-15 лютого
"Багатоярусні торти"
Наталія Савицька

16-17 лютого
"Фрукти 3D"
Наталія Савицька

18-19 лютого
"Бісквітні торти: весняний декор"
Анастасія Степанян

21 лютого
"Багатоярусні торти за 1 день"
Сидоренко Марія @mr_cake_meri
Березень 2023
4 березня
"Бенто торт з нуля"
Сагатюк Ярослава

5 березня
"Мій перший торт"
Сагатюк Ярослава

11-12 березня
"Бісквітні торти: дитячий декор"
Анастасія Степанян

13 березня
"Макаронс "Love is...."
Артем Кінаш

14 березня
"Порційні мусові десерти"
Артем Кінаш

15-16 березня
"Все про тарти"
Артем Кінаш

17 березня
"New classic мусові торти"
Артем Кінаш

18-19 березня
"Мусові для бізнесу 2.0"
Артем Кінаш

20 березня
"Печиво від Шефа"
Сіма Фоміна

21 березня
"Пироги та киші"
Сіма Фоміна

22 березня
"Макаронс"
Наталія Савицька

23-24 березня
"Великодня випічка"
Наталія Савицька

25-26 березня
"Хліб та круасани"
Наталія Савицька

27-28 березня
"Бісквітні торти. Декор"
Артем Кінаш

29-30 березня
"Шоколадні цукерки"
Артем Кінаш

31 березня
"Розпис пряників"
Юлія Сирбу
Кулінарна студія "Lemon Cookery school" пропонує навчання всім охочим. Що треба для того, щоби почати? Усього лише бажання і час. Ми надаємо:
  • повністю обладнане робоче місце,
  • досвідченого наставника,
  • шеф-кухаря, який не тільки навчає, а й сам займається приготуванням їжі в ресторанах вищого класу,
  • інвентар та посуд,
  • якісні продукти для приготування страв,
  • чай та кава, а також обід, якщо майстер-клас триває з ранку до вечора.
    Все обладнання у нашій школі – це професійні машини, які завезли з Італії. Схожі стоять у найкращих ресторанах Києва. При цьому ми гарантуємо, що всі рецепти, вивчені з нами, можна повторити вдома зі стандартним набором кухонного начиння та побутової техніки.