меню

Розклад
майстер-класів київ
школа Лимон

майстер - класів у Києві

* можуть бути зміни в нашому графіку, будь ласка пишіть нам Viber, Telegram , Instagram або залиште заявку до будь-якого курсу і ми зв'яжемося з Вами
* курси кондитерські Київ
Залишіть свій номер телефону і ми обов'язково зв'яжемося з вами!
а також Ви можете нас набрати за телефоном:
+380506535754
Грудень 2023
2 грудня
«Різдвяний ярмарок»
Сіма Фоміна

3 грудня
«Сучасний торт»
Сидоренко Марія

4 грудня
«Моті» солодкі та солоні»
Оксана Таран

9-10 грудня
«Хлібний курс. Від закваски до готового виробу»
Наталія Шаповалова

11 грудня
«Різдвяна випічка»
Артем Кінаш

12 грудня
«Різдвяний ярмарок»
Сіма Фоміна

13 грудня
«Бенто торт з нуля»
Сагатюк Ярослава

14-15 грудня
«Мій перший торт»
Сагатюк Ярослава

16 грудня
«Пироги та киші»
Сіма Фоміна

19 грудня
«Різдвяна випічка»
Артем Кінаш

20 грудня
Макарон «Магія зимових смаків»
Артем Кінаш

21 грудня
«Різдвяна випічка»
Артем Кінаш

22 грудня
«Чізкейки: класика та творчість у смаках»
Артем Кінаш

23-24 грудня
«Тарти та тарталетки»
Артем Кінаш

28-29 грудня
«Мій перший торт»
Сагатюк Ярослава
Січень 2024
14 січня
рулеті
Ольга Демкович

15-16 січня
«Торт — як мистецтво!»
Ольга Демкович

18 січня
«Макаронс для Новачків»
Артем Кінаш

20-21 січня
«Корпусні тістечка Фрукти 3D»
Сагатюк Ярослава

22 січня
«Бенто торт з нуля»
Сагатюк Ярослава

23-24 січня
«Мій перший торт»
Сагатюк Ярослава

27 січня
«Еклери, моті та тарталетки»
Наталі Савицька
Кулінарна студія «Lemon Cookery school» пропонує навчання всім охочим. Що треба для того, щоби почати? Усього лише бажання і час. Ми надаємо:
  • повністю обладнане робоче місце,
  • досвідченого наставника,
  • шеф-кухаря, який не тільки навчає, а й сам займається приготуванням їжі в ресторанах вищого класу,
  • інвентар та посуд,
  • якісні продукти для приготування страв,
  • чай та кава, а також обід, якщо майстер-клас триває з ранку до вечора.
Кулинарная студия «Lemon Cookery school» предлагает обучение всем желающим. Мы предоставляем:
повністю обладнане робоче місце
досвідченого наставника, шеф-кухаря
інвентар та # nbsp; посуд
продукти