меню
Залишіть свій номер телефону і ми обов'язково зв'яжемося з вами!
а також Ви можете нас набрати за телефоном:
+380506535754

Розклад
майстер-класів

* можуть бути зміни в нашому графіку, будь ласка пишіть нам Viber, Telegram , Instagram або залиште заявку до будь-якого курсу і ми зв'яжемося з Вами
* курси кондитерські Київ
Вересень 2022
2 вересня
"Макаронс: Літні хітові смаки"
Наталія Савицька

3-4 вересня
"Багатоярусні торти"
Наталія Савицька

5-6 вересня
"Фрукти 3D тістечка"
Наталі Савицька

16 вересня
"New classic мусові торти"
Артем Кінаш

17-18 вересня
"Мусові для бізнесу"
Артем Кінаш

19-20 вересня
"Бісквітні торти. Декор"
Артем Кінаш

21-22 вересня
"Все про тарти"
Артем Кінаш

25 вересня (26 вересня 2 група)
"Macaronc"
Yulycake
Жовтень 2022
1-2 жовтня
"Бісквітні торти: дитячий декор"
Анастасія Степанян

5 жовтня
"Макаронс: без глюкози, лактози"
Наталі Савицька

6-7 жовтня
"Різдвяна випічка"
Наталі Савицька

10 жовтня
"Макаронс: без глюкози, лактози"
Наталі Савицька

15-16 жовтня
"Весільні багатоярусні торти"
Сидоренко Марія @mr_cake_meri

17 жовтня
"New classic мусові торти"
Артем Кінаш

18-19 жовтня
"Мусові для бізнесу"
Артем Кінаш

21 жовтня
"Macaronc"
Yulycake

22 жовтня (23 друга група)
Мій перший торт
Yulycake

24 жовтня
"Неаполітанська піца"
Дегустаційний практичний
Листопад 2022
9 листопада
"Макаронс: без глюкози, лактози"
Наталі Савицька

10-11 листопада
"Різдвяна випічка"
Наталі Савицька

12-13 листопада
"Хліб на заквасках та круасани"
Наталі Савицька

14 листопада
"New classic мусові торти"
Артем Кінаш

15-16 листопада
"Мусові для бізнесу"
Артем Кінаш

17-18 листопада
"Бісквітні торти. Декор"
Артем Кінаш

19-20 листопада
"Все про тарти"
Артем Кінаш
Кулінарна студія "Lemon Cookery school" пропонує навчання всім охочим. Що треба для того, щоби почати? Усього лише бажання і час. Ми надаємо:
  • повністю обладнане робоче місце,
  • досвідченого наставника,
  • шеф-кухаря, який не тільки навчає, а й сам займається приготуванням їжі в ресторанах вищого класу,
  • інвентар та посуд,
  • якісні продукти для приготування страв,
  • чай та кава, а також обід, якщо майстер-клас триває з ранку до вечора.
    Все обладнання у нашій школі – це професійні машини, які завезли з Італії. Схожі стоять у найкращих ресторанах Києва. При цьому ми гарантуємо, що всі рецепти, вивчені з нами, можна повторити вдома зі стандартним набором кухонного начиння та побутової техніки.