меню

Lemon Cookery School
Кулінарна Школа Лимон

Проспект Палладіна, 25 а, Київ
Бульварно-Кудрявська 17 Б, Київ

Lemon Cookery School
Кулінарна Школа Лимон

Проспект Палладіна, 25 а, Київ
Anna Moroko

founder Lemon Cookery School

Вітаю!
Я – Анна Мороко, власниця кулінарної школи, яка відчинила свої двері у листопаді 2019 року.
Моє серце належить кулінарії та світу кондитерського мистецтва. Я прагну ідеальної естетики у всьому і знаходжу красу в кожній деталі.
Щодня я активно беру участь у житті нашого проекту, дорожу кожним етапом і переживаю за кожну дрібницю. Буду безмежно вдячна за ваші відгуки та пропозиції, які допоможуть нам стати ще кращими.
Не соромтеся писати або дзвонити - ваша думка дуже важлива для нас!

tel: +38 050 653-57-54
email: lemon.cookery.school@gmail.com

Кулінарна школа «Lemon Cookery school»
відкриває курси для бажаючих навчитися приголомшливо готувати!
Найближчі курси нижче:
Грудень
Майстер-класи у грудні
Січень 2026
Майстер-класи у січні
Лютий 2026
Майстер-класи у лютому
Покупка частинами з Monobank на 3 місяці

Ми співпрацюємо з Monobank та надаємо можливість оформити покупку частинами на 3 місяці без переплат.
 • Рівні щомісячні платежі
 • Без прихованих комісій
 • Можливість оформити за кілька хвилин
 • Доступно для будь-якого курсу
Курси з приготування їжі: чому варто вчитися у профі?

  • З учасниками займаються професійні кухарі, які на власному досвіді пройшли не одну помилку та знають, що робити, щоб страва вийшла ідеальною.
  • У кулінарній школі все організовано для зручного навчання: є техніка, посуд, інвентар, навіть за продуктами не треба ходити.
  • Щоб навчитися готувати, треба розуміти технологію харчового виробництва, які процеси відбуваються за тієї чи іншої обробки, враховувати важливість підбору якісних продуктів.

Відвідування кулінарних курсів - це реальний крок до покращення навичок приготування їжі, і ось чому!
Трайфли та десерти у баночках - фото від школи лимон
Шеф-кондитер Артем Кінаш

Рецепти з різдвяного майстер-класу Lemon Cookery School
PDF-рецептурник зі святковими рецептами різдвяної випічки.
Формат підходить для самостійного приготування вдома — без відео, у зручному PDF.
Трайфли та десерти у баночках - фото від школи лимон
Шеф кондитер Анна Мороко

Дізнайтеся про всі секрети створення цього вишуканого десерту прямо у себе вдома. Наш професійний шеф-кухар поділиться з вами найкращими рецептами, техніками та порадами для створення чудових трайфлів, які порадують вас та ваших гостей.
Класичний торт наполеон з ягодами - десерт з онлайн курсу Ольги Демкович
Шеф-кондитер Ольга Демкович
Детальні відео рецепти, техкарти та бонуси для ідеальних тортів. Знижка на купівлю трьох уроків!

Бонус: техкарта для приготування шоколадного Наполеона, яка допоможе досягти бездоганності на кожному етапі. Детальна техкарта для створення вершкової карамелі, яка додасть вишуканості та незвичайного смаку вашому десерту.
Панеттоне з онлайн курсу кулінарної школи Lemon
Хочете навчитися готувати смачний та ароматний італійський десерт Панеттоне?
Курс «Великодне Бріош Панеттоне» від Фабіо Назарі — це ваш шанс освоїти приготування цього традиційного святкового хліба під керівництвом майстра.
Переваги курсу:
- Формат: Telegram-канал (відеоуроки + PDF-рецепт)
- Вартість: 499 грн або 11 євро
- Доступ: курс доступний вам назавжди після оплати
Медово-імбирні пряники — покроковий PDF-рецепт від Юлії Гамалії

PDF-рецепт

Медово - імбирні пряники

Шеф кондитер Юлія Гамалія

У нашому PDF-рецепті ви знайдете покрокові інструкції, які зроблять процес приготування простим і приємним.
Связаться с нами
Telegram
Viber
Mail
Phone
WhatsApp
Cookery School Lemon
Ви можете обрати для себе найкращій варіант для оренди студії
По розташуванню чи по розміру

Найпопулярніші кондитерські курси у м. Київ
Відвідуйте наші кондитерські курси від професіоналів.

Фото з минулих майстер-класів:

Куди піти вчитися на кондитера?

Слідкуйте за анонсами на сайті та в соцмережах. Ми запрошуємо відомих майстрів на разові майстер-класи. Наприклад, протягом трьох днів у нас можна було пройти навчання всім азам і тонкощам популярної молекулярної кухні, або навчитися працювати з пісочним тістом легко та швидко, розібратися у всіх нюансах у роботі з текстурами, навчитися робити ідеальні збиті ганаші, вирівнювання тортів за унікальною методикою і багато іншого!

Куди піти вчитися на кондитера?

Ми запрошуємо відомих майстрів на разові майстер-класи. Допоможемо легко та швидко, розібратися у всіх нюансах у роботі з текстурами, навчитися робити ідеальні збиті ганаші, вирівнювання тортів за унікальною методикою і багато іншого!
Покупка частинами monobank | Universal Bank
Надавач послуг:
АТ «УНІВЕРСАЛ БАНК» ліцензія НБУ No92 від 10.10.2011, номер у держреєстрі банків No 226.
Характеристики продукту:
- Мінімальна сума розстрочки: 1 грн
- Максимальна сума розстрочки: 400 000 грн
- Реальна річна процентна ставка: 0,000001%
- Доступний строк, платежів: 3 — 25
- Порядок погашення: щомісячні платежі рівними частинами
- Перший платіж у момент оформлення покупки
Інформація про істотні характеристики продукту та попередження розміщені на сайті продукту chast.monobank.ua
Оставьте свой номер телефона и мы обязательно с вами свяжемся!
а так же Вы можете нас набрать по телефону:
+380506535754