меню

Lemon Cookery School
Кулінарна Школа Лимон

Проспект Палладіна, 25 а, Київ

Lemon Cookery School
Кулінарна Школа Лимон

Проспект Палладіна, 25 а, Київ
Шеф кондитер Анна Мороко

Дізнайтеся про всі секрети створення цього вишуканого десерту прямо у себе вдома. Наш професійний шеф-кухар поділиться з вами найкращими рецептами, техніками та порадами для створення чудових трайфлів, які порадують вас та ваших гостей.
Anna Moroko

founder Lemon Cookery School

Вітаю!
Я – Анна Мороко, власниця кулінарної школи, яка відчинила свої двері у листопаді 2019 року.
Моє серце належить кулінарії та світу кондитерського мистецтва. Я прагну ідеальної естетики у всьому і знаходжу красу в кожній деталі.
Щодня я активно беру участь у житті нашого проекту, дорожу кожним етапом і переживаю за кожну дрібницю. Буду безмежно вдячна за ваші відгуки та пропозиції, які допоможуть нам стати ще кращими.
Не соромтеся писати або дзвонити - ваша думка дуже важлива для нас!

tel: +38 050 653-57-54
email: lemon.cookery.school@gmail.com

Кулінарна школа «Lemon Cookery school»
відкриває курси для бажаючих навчитися приголомшливо готувати!
Найближчі курси нижче:
Курси з приготування їжі: чому варто вчитися у профі?

  • З учасниками займаються професійні кухарі, які на власному досвіді пройшли не одну помилку та знають, що робити, щоб страва вийшла ідеальною.
  • У кулінарній школі все організовано для зручного навчання: є техніка, посуд, інвентар, навіть за продуктами не треба ходити.
  • Щоб навчитися готувати, треба розуміти технологію харчового виробництва, які процеси відбуваються за тієї чи іншої обробки, враховувати важливість підбору якісних продуктів.

Відвідування кулінарних курсів - це реальний крок до покращення навичок приготування їжі, і ось чому!
Связаться с нами
Telegram
WhatsApp
Viber
Mail
Phone
Cookery School Lemon

Найпопулярніші кондитерські курси у м. Київ
Відвідуйте наші кондитерські курси від професіоналів.

Фото з минулих майстер-класів:

Куди піти вчитися на кондитера?

Слідкуйте за анонсами на сайті та в соцмережах. Ми запрошуємо відомих майстрів на разові майстер-класи. Наприклад, протягом трьох днів у нас можна було пройти навчання всім азам і тонкощам популярної молекулярної кухні, або навчитися працювати з пісочним тістом легко та швидко, розібратися у всіх нюансах у роботі з текстурами, навчитися робити ідеальні збиті ганаші, вирівнювання тортів за унікальною методикою і багато іншого!

Куди піти вчитися на кондитера?

Ми запрошуємо відомих майстрів на разові майстер-класи. Допоможемо легко та швидко, розібратися у всіх нюансах у роботі з текстурами, навчитися робити ідеальні збиті ганаші, вирівнювання тортів за унікальною методикою і багато іншого!
Замовте дзвінок
Менеджер зв'яжеться з Вами, відповість на всі Ваші запитання