меню
Майстер-клас Артем Кінаш

МК
«Шоколад та цукерки»

На дводенному майстер-класі ми навчимося:
темперувати шоколад декількома методами

працювати з какао маслом і фарбувати його

працювати з полікарбонатними формами

приготуємо нарізні цукерки, мармелад, трюфель пташине молоко та відкриті цукерки

пройдемо всі тонкощі роботи з пектинами, агарами, а також навчимося правильно поєднувати смаки

У програмі:

•Пташине молоко
-Фундучне
-Фісташкове

•Трюфель
-Карамельний
-Малиновий

•Відкрита цукерка
-Малібу
-Фісташка
•Мармелад
-Мандарин/обліпиха
-Малина/маракуйя

•Нарізні цукерки
-Снікерс
-Хрумкий апельсин

•Корпусні цукерки
-Манго маракуйя
-Джандуйя
-Соусеп
-Апельсин коріандр
-Полуниця базилік
червень 2024/ кулінарна школа «Lemon»
Запис на МК
«ШОКОЛАД І ЦУКЕРКИ»
Артем Кінаш
Вартість відвідування
майстер-класу 5800 грн
Передплата для бронювання місця 1000 грн
Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтесь з політикою конфіденційності