На дводенному майстер-класі ми навчимося: темперувати шоколад декількома методами працювати з какао маслом і фарбувати його працювати з полікарбонатними формами приготуємо нарізні цукерки, мармелад, трюфель пташине молоко та відкриті цукерки пройдемо всі тонкощі роботи з пектинами, агарами, а також навчимося правильно поєднувати смаки У програмі: •Пташине молоко -Фундучне -Фісташкове •Трюфель -Карамельний -Малиновий •Відкрита цукерка -Малібу -Фісташка |
•Мармелад -Мандарин/обліпиха -Малина/маракуйя •Нарізні цукерки -Снікерс -Хрумкий апельсин •Корпусні цукерки -Манго маракуйя -Джандуйя -Соусеп -Апельсин коріандр -Полуниця базилік |