меню
Майстер-клас Сагатюк Ярослава

МК
« Мій перший торт »

В програмі такі начинки:
Начинка «Бізе Мокко»
- шоколадне мраморне бізе
- карамель
-кавовий ганаш
- грецький горіх
- ванільний бісквіт
- хрусткий шар
- крем чіз
- пропитка мокко

Начинка « Малиновий Чіз»
- малинове конф
- кремчіз
- ванільний бісквіт
- хрусткий шар

Начинка « Вершкового-йогуртовий з фруктами»
- вершково-йогуртовий мусс
- ванільний бісквіт
- хрусткий шар
- фрукти

Начинка « Шоколадний трюфель»
- шоколадний бісквіт
- шоколадний ганаш
- карамель
- шоколадний Красюк
- хрусткий шар
Кулінарна школа "Lemon Cookery school" відкриває курси для бажаючих навчитися приголомшливо готувати, заробляти випікаючи вдома десерти, а також для кондитерів початківців та практикуючих.

Всі процеси робимо разом ( наприклад бісквіти, начинки , креми і т. д) ,
а потім на місці визначаємо хто яку начинку обирає,
такий і тортик складає,
робить покриття,декорує….
А в кінці розрізаємо тортики і кожен забирає собі коробочку з усіма смаками


Покриття:
- Крем Чіз
- Шоколадний велю

Декор :
- рисова вафля
- трафарет
8 лютого 2023/ кулінарна школа «Lemon»
Запис на мк
«Мій перший торт»
від Сагатюк Ярослава
Вартість відвідування майстер-класу
3500 грн
Тривалість 9:00-19:00
Кава, чай, обід включено у вартість мк
Передплата для бронювання місця 1000 грн

Ваше імя
Ваш телефон
Ваш email
Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтесь з політикою конфіденційності