меню
Майстер-клас Сагатюк Ярослава


«Мій перший торт»

За два дні ви пиготуеєте неперевершені бісквіті торти для новачків з різноманітними начинками. Відкрийте для себе таємниці створення ідеальних десертів разом з нами!

Начинка «Бізе Мокко»
 — шоколадне мраморне бізе
 — карамель
-кавовий ганаш
 — волоський горіх
 — ванільний бісквіт
 — хрусткий шар
 — крем чіз
 — пропитка мокко

Начинка «Red velvet»
Бісквіт червоний оксамит
Кремчіз
Вишневе просочування
Вишневе компоте

Начинка «Шоколадний трюфель»
 — шоколадний бісквіт
 — шоколадний ганаш
 — карамель
 — шоколадний Кранч
 — хрусткий шар

Та бонус начинка «Малиновий Чіз»
надається докладна рецептура
Долучайтеся до нас у захоплюючому курсі, де кожен зможе створити свій власний торт! Для новачків та всіх, хто хоче спробувати свої сили в мистецтві кондитерської майстерності. Розкрийте свої творчі можливості та створіть неповторний десерт з нашими професійними порадами!
25-26 грудня 2024/ кулінарна школа «Lemon»

Майстер клас «Мій перший торт»

Вартість 5200 грн
Передплата для бронювання місця 1000 грн


Надаємо усі рецептурні карти, а також ви забираете додому асорті смаколиків виготовлених на майстер класі
Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтесь з політикою конфіденційності
Правила повернення та відшкодування:
  1. Ми приймаємо платежі наступними способами: переказ на банківську карту, переказ на рахунок фізичної особи-підприємця (ФОП), міжнародний переказ та оплата через PayPal.
  2. Будь ласка, зверніть увагу, що відповідно до наших правил, передплата повертається тільки у випадку, якщо ви повідомите про своє рішення про відмову від участі в майстер-класі не пізніше, ніж за 7 днів до запланованої дати.

  3. Ви маєте можливість перенести передплату на іншу доступну дату, але це можливо лише в тому випадку, якщо ви надішлете запит на перенесення не пізніше, ніж за 3 дні до запланованої дати майстер-класу.

  4. Важливо зауважити, що у випадку початку активних бойових дій (військових конфліктів), передплата повертається у повному обсязі відповідно до умов та строків, визначених законодавством.