меню
Майстер-клас Сагатюк Ярослава

МК
«Мій перший торт»

В програмі такі начинки:
Начинка «Бізе Мокко»
 — шоколадне мраморне бізе
 — карамель
-кавовий ганаш
 — грецький горіх
 — ванільний бісквіт
 — хрусткий шар
 — крем чіз
 — пропитка мокко

Начинка «Малиновий Чіз»
 — малинове конф
 — кремчіз
 — ванільний бісквіт
 — хрусткий шар

Начинка «Вершкового-йогуртовий з фруктами»
 — вершково-йогуртовий мусс
 — ванільний бісквіт
 — хрусткий шар
 — фрукти

Начинка «Шоколадний трюфель»
 — шоколадний бісквіт
 — шоколадний ганаш
 — карамель
 — шоколадний Кранч
 — хрусткий шар
Кулінарна школа «Lemon Cookery school» відкриває курси для бажаючих навчитися приголомшливо готувати, заробляти випікаючи вдома десерти, а також для кондитерів початківців та практикуючих.

Всі процеси робимо разом (наприклад бісквіти, начинки, креми і т. д) ,
а потім на місці визначаємо хто яку начинку обирає,
такий і тортик складає,
робить покриття, декорує…
А в кінці розрізаємо тортики і кожен забирає собі коробочку з усіма смаками


Покриття:
— Крем Чіз
— Шоколадний велюр

Декор :
-Вафельний папір
-Рисова вафля
-Ізомальт
 — Сухоцвіти
-Трафарет
15-16 червня 2023/ кулінарна школа «Lemon»
Запис на мк
«Мій перший торт»
від Сагатюк Ярослава
Вартість відвідування майстер-класу
4600 грн
Передплата для бронювання місця 1000 грн

Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтесь з політикою конфіденційності