меню

Пориньте в атмосферу цього Різдва, приготувавши ваші улюблені десерти на наших майстер-класах з приготування традиційних Віденських та різдвяних частувань.

  • Віденський штрудель: неповторне витяжне тісто з яблучною начинкою, родзинками та волоськими горіхами, що стане справжнім смаковим відкриттям.
  • Італійський панеттоне: вершковий італійський панеттоне з апельсиновими цукатами, цедрою та куантро. Освоївши цей майстер-клас, ви зможете радувати себе та близьких ароматною італійською випічкою.
  • Штолен: пряне тіста з великою кількістю горіхів та цукатів, мигдального марципану та масла Нуазет. Навчіться створювати неповторний смак цього німецького різдвяного делікатесу.
  • Солоний кекс із копченою горбушею: чудовий солоний кекс із копченою горбушею, який ідеально підходить для святкового столу.
  • Кіш із грушею та сиром брі: із грушею та сиром брі, який порадує ваші смакові рецептори.
  • Кіш з куркою та грибами: смачні французькі тістечка з начинкою із курки та грибів. Цей майстер-клас допоможе вам урізноманітнити свій кулінарний досвід.
  • Різдвяне поліно: шоколадний бісквіт, вершковий крем з амаретто і вишневе конфі. Він стане справжньою окрасою вашого різдвяного столу та порадує всіх гостей.
КУЛІНАРНА ШКОЛА «LEMON»

«Різдвяна випічка» — це рецепти з живого майстер-класу, зібрані у PDF-рецептурнику для самостійного навчання.

Будь-який ОКРЕМИЙ рецепт із курсу «Різдвяна випічка»
349 грн / рецепт
PDF-рецепт з технологічною картою та чіткою послідовністю приготування
(обираєте 1 або кілька рецептів на ваш смак)

🎄 Повний PDF-рецептурник «Різдвяна випічка»1 900 грн
Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтесь з політикою конфіденційності