Пориньте в атмосферу цього Різдва, приготувавши ваші улюблені десерти на наших майстер-класах з приготування традиційних Віденських та різдвяних частувань. - Віденський штрудель: неповторне витяжне тісто з яблучною начинкою, родзинками та волоськими горіхами, що стане справжнім смаковим відкриттям.
- Італійський панеттоне: вершковий італійський панеттоне з апельсиновими цукатами, цедрою та куантро. Освоївши цей майстер-клас, ви зможете радувати себе та близьких ароматною італійською випічкою.
- Штолен: пряне тіста з великою кількістю горіхів та цукатів, мигдального марципану та масла Нуазет. Навчіться створювати неповторний смак цього німецького різдвяного делікатесу.
- Солоний кекс із копченою горбушею: чудовий солоний кекс із копченою горбушею, який ідеально підходить для святкового столу.
- Кіш із грушею та сиром брі: із грушею та сиром брі, який порадує ваші смакові рецептори.
- Кіш з куркою та грибами: смачні французькі тістечка з начинкою із курки та грибів. Цей майстер-клас допоможе вам урізноманітнити свій кулінарний досвід.
- Різдвяне поліно: шоколадний бісквіт, вершковий крем з амаретто і вишневе конфі. Він стане справжньою окрасою вашого різдвяного столу та порадує всіх гостей.
| |