меню
Майстер-клас Сіма Фоміна

«Різдвяний ярмарок»

Розкрийте секрети створення різдвяних десертів на наших майстер-класах. Даруйте смак та радість своїм близьким цього свята!



Від Pastry Chef Сіма Фоміна
@sfomina Pastry Chef Hyatt Regency Kyiv 5* Ukraine. Шеф-кондитер Хаят Рідженсі Київ.

Ми розкриємо перед вами всю магію та таємниці створення таких витончених виробів, як:

Новорічний Бюш «Чорний ліс» - смачний бюш із мега шоколадним бісквітом, вишнею в ароматному алкоголі, ванільним шантіі та насиченим шоколадним кремом.

«Штолен» - неймовірно смачне тісто на основі сиру, в якому проступає ніжний смак цитрусових цукатів. А ще ми розкажемо, як підготувати ароматні сухофрукти з амаретто та суміш горіхів, які нададуть вашому штолену неповторний смак та аромат різдвяного свята.

«Різдвяний Віночок» - Освоюйте таємниці створення сдобного ванільного тіста з цитрусовими цукатами, маком та горіхами для виготовлення цього чудового різдвяного виробу.

Торт «Різдвяний глінтвейн» - Дізнайтеся, як приготувати цей неймовірний різдвяний торт із карамельним бісквітом, пряним мусом та апельсиновим мармеладом, щоб здивувати гостей.

Бріош «Куглоф» - Вивчайте, як готувати неймовірно ароматні бріоші з апельсиновими нотками та цукатами, щоб порадувати родину та друзів справжнім ласощами.
8 листопада 2024/ кулінарна школа «Lemon»
Запис на майстер-клас
«Різдвяний ярмарок»

Вартість відвідування
майстер-класу
3800 грн
Передплата для бронювання місця 1000 грн

Надаємо усі рецептурні карти, а також ви забираете додому асорті смаколиків виготовлених на майстер класі
Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтесь з політикою конфіденційності