Розкрийте секрети створення різдвяних десертів на наших майстер-класах. Даруйте смак та радість своїм близьким цього свята!Від Pastry Chef Сіма Фоміна @sfomina Pastry Chef Hyatt Regency Kyiv 5* Ukraine. Шеф-кондитер Хаят Рідженсі Київ. |
Ми розкриємо перед вами всю магію та таємниці створення таких витончених виробів, як:Новорічний Бюш «Чорний ліс» - смачний бюш із мега шоколадним бісквітом, вишнею в ароматному алкоголі, ванільним шантіі та насиченим шоколадним кремом. «Штолен» - неймовірно смачне тісто на основі сиру, в якому проступає ніжний смак цитрусових цукатів. А ще ми розкажемо, як підготувати ароматні сухофрукти з амаретто та суміш горіхів, які нададуть вашому штолену неповторний смак та аромат різдвяного свята. «Різдвяний Віночок» - Освоюйте таємниці створення сдобного ванільного тіста з цитрусовими цукатами, маком та горіхами для виготовлення цього чудового різдвяного виробу. Торт «Різдвяний глінтвейн» - Дізнайтеся, як приготувати цей неймовірний різдвяний торт із карамельним бісквітом, пряним мусом та апельсиновим мармеладом, щоб здивувати гостей. Бріош «Куглоф» - Вивчайте, як готувати неймовірно ароматні бріоші з апельсиновими нотками та цукатами, щоб порадувати родину та друзів справжнім ласощами. |