меню
Майстер-клас Сагатюк Ярослава

МК
«Бенто торт з нуля»

+ бонус «Cake to Go» радість у склянці
Найпопулярніший торт, який Ви з легкістю зможете зробити після нашого МК.

Ми разом пройдемо весь шлях створення Бенто тортика. З початкового - приготування начинок та бісквітів, дозавершального етапу- декорування та пакування.

Ви дізнаєтеся та навчитеся усім тонкощам та секретам оформлення. Навіть якщо Ви не художник — Вам з легкістю вдасться зробити ідеальний малюнок та напис.

Кулінарна школа «Lemon Cookery school» відкриває курси для бажаючих навчитися приголомшливо готувати, заробляти випікаючи вдома десерти, а також для кондитерів початківців та практикуючих.
В програмі 5 начинок:
— Карамель фундук

 — Шоколад Банан Карамель

 — Малина Лимон

 — Снікерс

 — Вишня Шоколад

+ Бонус, ми зробимо Бенто трайфли, які тільки починають набирати свою популярність і скоро будуть невід'ємною частиною асортименту всіх
кав’ярень.

За цей день ми з Вами обговоримо термін зберігання, нюанси транспортування, де черпаємо ідеї, де закуповуємо найкращі інгредіенти та багато іншого.


18 жовтня 2023/ кулінарна школа «Lemon»
Запис на майстер-клас «Бенто торт з нуля»
від Сагатюк Ярослава
Вартість відвідування майстер-класу
3200 грн
Передплата для бронювання місця 1000 грн

Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтесь з політикою конфіденційності