Базовий курс «Пироги та кіші» повністю практичний! Ви дізнаєтесь про всі секрети приготування тіста - ідеальні кіші, тарти, закриті та відкриті пироги. Pastry Chef Hyatt Regency Kyiv 5* Ukraine. Сіма Фоміна Шеф-кондитер Хаят Рідженсі Київ. Ви дізнаєтесь всі секрети приготування тіста - ідеальні кіші, тарти, закриті та відкриті пироги. На курсі за 1 день Ви приготуєте зі мною смачні пироги та кіші, я розповім докладно про зберігання, заготівлі та виготовлення. |
Відкрийте для себе аромат та смак Прованського хліба Фугас із оливками та травами на наших майстер-класах з випічки. Під керівництвом професійного шеф-кондитера ви також освоїте рецепти: Бейгл із лососем та зеленню Кіш із пореєм, фетою та лососем Кіш з тунцем та овочами гриль Пиріжки з індичкою та чорносливом Равлик із часниковим маслом Пиріг на заварному дріжджовому тісті з телятиною та сулугуні Пиріг на заварному дріжджовому тісті з куркою та грибами «жулʼєн» Традиційний прованський хліб Фугас із оливками та травами Святковий тост із травами, сиром, спеціями, томатами та оливками |