меню
Майстер-клас Сіма Фоміна

Пироги та кіші «Смак Провансу в Кожному шматочку»

Базовий курс «Пироги та кіші» повністю практичний! Ви дізнаєтесь про всі секрети приготування тіста - ідеальні кіші, тарти, закриті та відкриті пироги.

Pastry Chef Hyatt Regency Kyiv 5* Ukraine. Сіма Фоміна Шеф-кондитер Хаят Рідженсі Київ.

Ви дізнаєтесь всі секрети приготування тіста - ідеальні кіші, тарти, закриті та відкриті пироги.


На курсі за 1 день Ви приготуєте зі мною смачні пироги та кіші, я розповім докладно про зберігання, заготівлі та виготовлення.
Відкрийте для себе аромат та смак Прованського хліба Фугас із оливками та травами на наших майстер-класах з випічки. Під керівництвом професійного шеф-кондитера ви також освоїте рецепти:
Бейгл із лососем та зеленню
Кіш із пореєм, фетою та лососем
Кіш з тунцем та овочами гриль
Пиріжки з індичкою та чорносливом
Равлик із часниковим маслом
Пиріг на заварному дріжджовому тісті з телятиною та сулугуні
Пиріг на заварному дріжджовому тісті з куркою та грибами «жулʼєн»
Традиційний прованський хліб Фугас із оливками та травами
Святковий тост із травами, сиром, спеціями, томатами та оливками
Долучайтеся та даруйте своїм близьким неперевершений смак випічки! Все, що буде приготовано під час майстер-класу, можна сміливо дегустувати, а також пригощати своїми творіннями друзів та родичів!
4 грудня 2024/ кулінарна школа «Lemon»
Запис на майстер клас
Пироги та кіші «Смак Провансу в Кожному Шматочку»
Сіма Фоміна
Вартість відвідування
майстер-класу
4200 грн з обідами та кава-брейк
Передплата для бронювання місця 1000 грн
Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтесь з політикою конфіденційності