Ми зробимо 4 вражаюче красивих та нескладних дизайнів весільних тортів, але найголовніше - Ви дізнаєтеся всі секрети та тонкощі складання таких тортиків , навчитеся готувати супер стабільні та смачні 3 начинки , ми обговоримо основні моменти як приймати замовлення на багатоярусні, як порахувати вартість та основні правила перевезення таких тортиківВ програмі начинки : Шокодний шоколад - вологий шоколадний бісквіт - запечений шоколадний ганаш - шоколадний ганаш з амаретто - шоколадний кранч Мʼятно-полуничний мохіто - мʼятний бісквіт - полуничне конфі - кремю лайм - мʼятний ганаш - кремчіз Класичний пряний апельсин - пряний бісквіт з чорносливом, горіхами та курагою - апельсинове конфі - апельсиновий крем - крем чіз В програмі: - робота з двома видами конструкцій ( за допомогою металевої шпильки та деревʼяної осі ) - робота з трафаретами - робота зі стабільним ганашем - робота з мастикою - орігамі техніка - робота з вафельним папером Та багато іншого Всі дизайни не складні і Ви з легкістю зможете повторити їх у себе на кухні, цеху, студії |