меню
Майстер-клас Артем Кінаш


«Неперевершені тістечка
3D фрукти»

На майстер-класі ми з вами приготуємо 10 видів неймовірно смачних десертів

Манго
-манговий гель зі шматочками королівського манго та Мадагаскарською ваніллю
-збитий ганаш із манго
-шоколадна глазур
-велюр
-нейтральна глазур

Лимон
-лимонні цукати
-лимонний гель с тархуном
-лимонний збитий ганаш
-шоколадна глазур
-велюр
-нейтральна глазур
-покриття кандуріном

Томат
-гель з томату та полуниці
-ганаш з базиліком
-шоколадна глазур
-покриття каппою

Яблуко
-яблучний гель з чебрецем
-збитий ганаш з яблучним соком
-шоколадна глазур
-покриття каппою
-шоколадний декор

Сицілийський апельсин
-цукати з апельсину
-гель з сицилійського апельсину
-збитий ганаш
-шоколадна глазур
-велюр
-нейтральна глазур

На курсі ви навчитесь: готувати корпусні / скульптурні десерти у вигляді фруктів/усі секрети покриття, зберігання, пакування та інші

Льодяник
-Ягідний гель
-Ганаш зі смаком бабл гам
-Шоколадна глазур
-Покриття каппою
-Шоколадний декор

Пончик
-Женуаз
-Ягідний крем
-Ягідний гель
-Збитий ганаш
-Шоколадна глазур
-Велюр
-Дзеркальна глазур

Фісташка
-Фісташковий бісквіт
-Фісташкове праліне
-Хрусткий шар
-Фісташковий крем
-Фісташковий збитий ганаш
-Шоколадна глазур

Фундук
-Фундучний ганаш
-Хрусткий шар
-Шоколадна паста
-Фундучне праліне
-Фундучний крем
-Шоколадна глазур
-Покриття каппою

Вишня
-Збитий кокосовий ганаш
-Вешневий гель з бобами тонка
-Шоколадна глазур
-Покриття каппою
Ми навчимося без спеціальних форм робити витвори мистецтва.
Навчимося не тільки моделювати тістечка, а ще декорувати та покривати і робити справжні горіхи, фрукти та десерти.
15-16 лютого 20245/ кулінарна школа «Lemon»

Запис на практичний майстер клас «Неперевершені тістечка
3D фрукти»

Вартість відвідування майстер-класу
7600 грн
Передплата для бронювання місця 1000 грн
Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтесь з політикою конфіденційності