меню
Майстер-клас Сіма Фоміна

«Нарізні тістечка perfect»

За один день ви приготуєте 5 чудових нарізних тістечок з Pastry Chef Hyatt Regency Kyiv 5* Ukraine. Шеф кондитер Хаят Рідженсі Україна.

У програмі:
Тропічний чізкейк
• Бісквіт джаконда
• Екзотичне кулі
• Мус крем-сир

Торт Прованс
• Бісквіт лаванда
• Медовий мус
• Кулі чорна смородина

Екзотична Фісташка
• Фісташковий бісквіт
• Кулі абрикос маракуйя
• Кокосовий крем

Імбирне яблуко
• Бісквіт джаконда
• Бісквіт морквяний
• Яблучний компот
• Мигдалевий мус

Валенсія
• Бісквіт фінансьє
• Фундучний крем
• Кремю шоколадне
• Карамель оранж


25 березня 2025/ кулінарна школа «Lemon»
Запис на майстер-клас
«Нарізні тістечка perfect»
Вартість відвідування
майстер-класу
4400 грн
Передплата для бронювання місця 1000 грн

Надаємо усі рецептурні карти, а також ви забираете додому асорті смаколиків виготовлених на майстер класі
Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтесь з політикою конфіденційності