За один день ви приготуєте 5 чудових нарізних тістечок з Pastry Chef Hyatt Regency Kyiv 5* Ukraine. Шеф кондитер Хаят Рідженсі Україна.Чорний ліс Насичений шоколадний бісквіт із крамблом Вишнева начинка Ванільний крем Шоколадний мус Шоколадна дзеркальна глазур Груша - карамель Мигдалевий бісквіт Фундучний хрусткий прошарок Груші у карамелі Ванільний мус Карамельна дзеркальна глазур Малинова троянда Мигдалевий бісквіт із малиною Малинова начинка із лічі Малиновий крем із трояндою Вершковий мус Медівник із порічкою Медовий бісквіт Вершковий крем Ягідний шар із червоною порічкою Фісташка малина Фісташковий бісквіт Ягідний шар із малиною Фісташковий мус Фісташковий збитий ганаш |