меню
Майстер-клас Артем Кінаш

МК
«МУСОВІ ДЕСЕРТИ
ДЛЯ БІЗНЕСУ»
(Новорічний декор)

У програму МК входить приготування таких десертів:
Торт «ТОМ ЯМ»
бисквит Пан де Жен
лаймово-кокосовый штройзель
кокосовое кремю
лаймовый ганаш
мусс лемонграсс с маскарпоне

Торт «Enigma»

хрустящий слой
фисташковая Джоконда
вишневое конфи
фисташковый ганаш
вишневый мусс
фисташковый мусс

Торт «HALLUCINATE»
черничный шифоновый бисквит
чернично-ежевичное компоте
лимонное кремю
мусс фиалка с рикоттой
Тарталетка «sweet cherry»
шоколадное сабле
шоколадный франжепан
вишневое конфи
вишневый взбитый ганаш

Торт «MALINKA»
малиновое компоте
ванильный крем
ганаш роза/вишня
бисквит Пан де Жен
сырный мусс

Пирожное «ГРЕЙПФРУТ»
компоте с грейпфрута и папайи
кремю с грейпфрута
жасминовый взбитый ганаш

• Зеркальная глазурь
• Нейтральная глазурь
• Велюр
• Леопард
• Шоколадный декор
• Сахарная флористика
• Багаж знаний
Ви дізнаєтеся кілька рецептів найсмачніших тортів та тістечок, популярних у всьому світі, і навчитеся підбирати продукти для них. А також дізнаєтеся професійні таємниці створення хрумкого покриття та оригінального декору (велюру, дзеркальної глазурі тощо)
Плюс робота із шоколадом! Неймовірні прикраси для десертів!
Неймовірний позитив наш Шеф Artem Kinash!
Шоколадні півонії, тюльпани, гортензії, пояси і все це з шоколаду
Фарбування шоколаду, способи темперована та складання
20-21 грудня / кулінарна школа « Lemon»
Запис на кулінарний майстер-клас «МУСОВІ ДЕСЕРТИ ДЛЯ БІЗНЕСУ»
(Новорічний декор)
Артем Кінаш
Вартість відвідування майстер-класу
4800 грн два дні з обідами та кава-брейк
Передплата для бронювання місця 1000 грн
Ваше імя
Ваш телефон
Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтесь з політикою конфіденційності