меню
Майстер-клас Артем Кінаш

ІНТЕНСИВ

«Мусові десерти 3.0»

Протягом двох неймовірних днів на вас чекає захоплюючий майстер-клас з приготування розкішних мусових десертів!
Разом ми поринемо в дивовижний світ кондитерського мистецтва.

KIEV CAKE - Фундучна меренга, ванільне кремю, шоколадний збитий ганаш, компот з персиків, абрикосів та юзу, мус Джандуйя.

ORANGE HONEY - Цитрусові медові коржі, хрустилант, цитрусове конфі, цитрусове кремю, цитрусовий крем, вершково-сирний мус.

MONA LISA - Шоколадна Джоконда, шоколадний дипломат, вишневе конфі, вишневий мус, шоколадний мус без желатину.

RED - Червоний оксамит, хрусткий шар, малинове кремю з трояндою, лаймове конфі, вершковий мус, мус червоний оксамит.

PISTACHIO - Фісташкове сабле, фісташковий крем, конфі малина-вишня, фісташковий збитий ганаш.

TRAPICANO - Кокосова дегідрована меренга, банановий бісквіт, бананове кремю, конфі манго/маракуйя, кокосовий мус.
16-17 квітня 2024 / кулінарна школа « Lemon»
Запис на Майстер клас
Інтенсив

«Мусові десерти 3.0»
Вартість відвідування майстер-класу
5800 грн два дні з обідами та кава-брейк
Передплата для бронювання місця 1000 грн
Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтесь з політикою конфіденційності