меню
Майстер-клас Артем Кінаш

МК
«Мусові ДЕСЕРТИ
ДЛЯ БІЗНЕСУ» 3.0

(ВЕСНЯНИЙ ДЕКОР)

У програму МК входить приготування таких десертів:
KIEV CAKE
-фундучна меренга
-ванільне кремю
-шоколадний збитий ганаш
-компоте персик-абрикос-юзу
-мус Джандуйя

ORANGE HONEY
-цитрусові медові коржі
-хрустилант
-цитрусове конфі
-цитрусове кремю
-цитрусовий крем
-вершково-сирний мус

MONA LISA
-шоколадна Джоконда
-шоколадний дипломат
-вишневе конфі
-вишневий мус
-шоколадный мус без желатину
RED
-червоний оксами
-хрусткий шар
-малинове кремю з трояндою
-лаймове конфі
-вершковий мус
-мус червоний оксамит

Тарталетка
PISTACHIO

-фісташкове сабле
-фісташковий крем
-конфі малина-вишня
-фісташковий збитий ганаш

Тістечко
TRAPICANO

-кокосова дегідрована меренга
-банановий бісквіт
-бананове кремю
-конфі манго/маракуйя
-кокосовий мус
Ви дізнаєтеся кілька рецептів найсмачніших тортів та тістечок, популярних у всьому світі, і навчитеся підбирати продукти для них. А також дізнаєтеся професійні таємниці створення хрумкого покриття та оригінального декору (велюру, дзеркальної глазурі тощо)
Плюс робота із шоколадом! Неймовірні прикраси для десертів!
Неймовірний позитив наш Шеф Artem Kinash!
Ви дізнаєтеся кілька рецептів найсмачніших тортів та тістечок, популярних у всьому світі.
Плюс робота із шоколадом! Неймовірні прикраси для десертів!
Неймовірний позитив наш Шеф Artem Kinash!
Шоколадні півонії, тюльпани, гортензії, пояси і все це з шоколаду
Фарбування шоколаду, способи темперована та складання
13-14 квітня 2023 / кулінарна школа « Lemon»
Запис на МК
«МУСОВІ ДЕСЕРТИ ДЛЯ БІЗНЕСУ» 3.0

(Ніжний весняний декор)
Артем Кінаш
Вартість відвідування майстер-класу
4800 грн два дні з обідами та кава-брейк
Передплата для бронювання місця 1000 грн
Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтесь з політикою конфіденційності