Протягом двох неймовірних днів на вас чекає захоплюючий майстер-клас з приготування розкішних мусових десертів!
Разом ми поринемо в дивовижний світ кондитерського мистецтва.
KIEV CAKE - Фундучна меренга, ванільне кремю, шоколадний збитий ганаш, компот з персиків, абрикосів та юзу, мус Джандуйя.
ORANGE HONEY - Цитрусові медові коржі, хрустилант, цитрусове конфі, цитрусове кремю, цитрусовий крем, вершково-сирний мус.
MONA LISA - Шоколадна Джоконда, шоколадний дипломат, вишневе конфі, вишневий мус, шоколадний мус без желатину.
RED - Червоний оксамит, хрусткий шар, малинове кремю з трояндою, лаймове конфі, вершковий мус, мус червоний оксамит.
PISTACHIO - Фісташкове сабле, фісташковий крем, конфі малина-вишня, фісташковий збитий ганаш.
TRAPICANO - Кокосова дегідрована меренга, банановий бісквіт, бананове кремю, конфі манго/маракуйя, кокосовий мус.