меню
Майстер-клас Оксана Таран

«ЯПОНСЬКИЙ ДЕСЕРТ МОТі»

МОТІ - традиційний японський десерт, в тонкій оболонці рисового тіста з кремом та начинкою. На нашому майстер-класі ви навчитеся робити 6 солодких і 2 солоних варіанти моті

  1. Tiramisu
  2. ДорБлю груша
  3. Чізкейк вишня
  4. Фісташка-малина
  5. Баунті
  6. Орео
  7. Кето-моті. Мус з цвітної капусти з креветкою
  8. Крабовий мус, лосось з червоною ікрою
Цей курс підійде:
Усім хто любить новинки
Початківцям та практикуючим кондитерам
Тому хто любить дивувати своїх клієнтів
Хто хоче розширити асортимент
Хто хоче балувати рідних та близьких натуральними виробами

Поглибтеся в світ японського десерту - Моті на нашому захоплюючому майстер-класі!
Авторський кондитерський курс повністю пристосований для новачків.
Безглютеновий десерт моті. Ви зможете складати будь-які начинки самостійно. Легко інтегруєте МОТІ у свій постійний асортимент.
6 квітня 2024/ кулінарна школа «Lemon»
Запис на майстер клас
«Японський десерт моті»
Вартість відвідування
3200 грн
Тривалість 9:00−18:00
Кава, чай, обід включено у вартість мк
Передплата для бронювання місця 1000 грн

Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтесь з політикою конфіденційності