меню
Майстер-клас Оксана Таран

«ЯПОНСЬКИЙ ДЕСЕРТ МОТі»

МОТІ - традиційний японський десерт, в тонкій оболонці рисового тіста з кремом та начинкою. На нашому майстер-класі ви навчитеся робити 6 солодких і 2 солоних варіанти моті

  1. Капучіно
  2. ДорБлю груша
  3. Чізкейк вишня
  4. Лаванда
  5. Полуничний мохіто
  6. Орео
  7. Кето-моті. Мус з цвітної капусти з креветкою
  8. Крабовий мус, лосось з червоною ікрою
Цей курс підійде:
Усім хто любить новинки
Початківцям та практикуючим кондитерам
Тому хто любить дивувати своїх клієнтів
Хто хоче розширити асортимент
Хто хоче балувати рідних та близьких натуральними виробами
Авторський кондитерський курс повністю пристосований для новачків.
Безглютеновий десерт моті. Ви зможете складати будь-які начинки самостійно. Легко інтегруєте МОТІ у свій постійний асортимент.
1 жовтня 2023/ кулінарна школа «Lemon»
Запис на майстер клас
«Японський десерт моті»
Вартість відвідування
2800 грн
Тривалість 9:00−18:00
Кава, чай, обід включено у вартість мк
Передплата для бронювання місця 1000 грн

Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтесь з політикою конфіденційності