меню
Майстер-клас Сагатюк Ярослава

МК
«Бісквітні торти. Декор у малайзійській техніці»

На цьому курсі за два дні ви навчитеся готувати
Бісквітні торти та декорувати малайзійською технікою

  1. Карамель-фундук - ванільний шифоновий бісквіт - хруский шар - карамельний крем - карамель - карамелізований фундук
  2. Полуничний мохіто - мʼятний бісквіт - полуничне конфі - кремю мохіто - мʼятно ромове жиле
  3. крем чіз Вишня шоколад - шоколадний бісквіт - вишневе конфі - шоколадно вишневе кремю - хруский шар - шоколадний ганаш
  4. Ягідний бум - ванільний шифоновий бісквіт - ягідний крем чіз - полуничний мусс - конфі чорниці
Кожен учасник самостійно робить торт з обраною начинкою, декорує квітами та забирає готовий торт додому.
Саме час для польоту фантазії та креативу в сучасній техніці
Декорування малайзійською технікою – це ніжні креми, правильно підібрані відтінки в акуратних кольорах, де головною особливістю є повністю їстівний декор!
26-27 серпня 2023/ кулінарна школа «Lemon»
Запис на МК
«Бісквітні торти. Декор у малайзійській техніці»
Вартість відвідування майстер-класу
5200 грн
Тривалість 9:00−18:00
Кава, чай, обід включено у вартість мк
Передплата для бронювання місця 1000 грн

Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтесь з політикою конфіденційності