На цьому курсі за два дні ви навчитеся готувати
Бісквітні торти та декорувати малайзійською технікою
- Карамель-фундук
- ванільний шифоновий бісквіт
- хруский шар
- карамельний крем
- карамель
- карамелізований фундук
- Полуничний мохіто
- мʼятний бісквіт
- полуничне конфі
- кремю мохіто
- мʼятно ромове жиле
- крем чіз Вишня шоколад
- шоколадний бісквіт
- вишневе конфі
- шоколадно вишневе кремю
- хруский шар
- шоколадний ганаш
- Ягідний бум
- ванільний шифоновий бісквіт
- ягідний крем чіз
- полуничний мусс
- конфі чорниці
Кожен учасник самостійно робить торт з обраною начинкою, декорує квітами та забирає готовий торт додому.
Саме час для польоту фантазії та креативу в сучасній техніці