На цьому курсі за два дні ви навчитеся готувати 
 Бісквітні торти та декорувати малайзійською технікою 
 
 - Карамель-фундук
- ванільний шифоновий бісквіт
- хруский шар
- карамельний крем
- карамель
- карамелізований фундук
 - Полуничний мохіто
- мʼятний бісквіт
- полуничне конфі
- кремю мохіто
- мʼятно ромове жиле 
 - крем чіз Вишня шоколад
- шоколадний бісквіт
- вишневе конфі
- шоколадно вишневе кремю
- хруский шар
- шоколадний ганаш 
 - Ягідний бум
- ванільний шифоновий бісквіт
- ягідний крем чіз
- полуничний мусс
- конфі чорниці
 
 Кожен учасник самостійно робить торт з обраною начинкою, декорує квітами та забирає готовий торт додому. 
 Саме час для польоту фантазії та креативу в сучасній техніці