меню
Артем Кінаш

практичний курс
Macarons «Осінь на повну!»

В програму входить:
Ми приготуємо два види кришок на французькій меренгі
на сирому білку та на альбуміні зі зниженим вмістом цукру.
Поговоримо про фізичні та хімічні процеси меренги.
Розкладемо по поличках роботу з пектинами, агарами, ганашами.

Зробимо такі смаки:
• шоколад - солена карамель
• обліпиха - мед - апельсин
• груша - ром - волоський горіх
• капучино - кардамон на фундукових кришках
• брауні на шоколадних кришках
• яблучно - ванільний пай
26 жовтня 2023/ КУЛІНАРНА ШКОЛА «LEMON»
Запис на
ПРАКТИЧНИЙ КУРС
Macarons «Осінь на повну!»
Вартість відвідування майстер-класу
2800 грн
Передплата для бронювання місця 1000 грн
Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтесь з політикою конфіденційності