меню
Майстер-клас Артем Кінаш

практичний курс
«Макаронс»

До програми входить:
Ми приготуємо два види кришок на французькій меренгі
на сирому білку та на альбуміні зі зниженим вмістом цукру.
Поговоримо про фізичні та хімічні процеси меренги.
Розкладемо по поличках роботу з пектинами, агарами, ганашами.

Зробимо такі смаки:
•Роза-малина
•Лаванда-смородина
•Бейліз-фундучне праліне
•Манго-маракуйя
•Волоський горіх-дорблю-груша
•Гарбуз- прянощі

8 грудня 2022/ КУЛІНАРНА ШКОЛА « LEMON»
Запис на
ПРАКТИЧНИЙ КУРС

«Macarons»

Вартість відвідування майстер-класу
2600 грн
Передплата для бронювання місця 1000 грн
Ваше імя
Ваш телефон
Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтесь з політикою конфіденційності