Всього за 1 день в кулінарній школі ви отримаєте реальні навички, які легко застосувати вдома. Уся програма — 100% практика під керівництвом шеф-кондитера. Готуєте самі з першої хвилини й забираєте результат із собою.Від Pastry Chef Сіма Фоміна @sfomina Pastry Chef Hyatt Regency Kyiv 5* Ukraine. Шеф кондитер Хаят Рідженсі Україна. Завиванець із ванільним кремом, шоколадом, горіхами та цукатами Ніжне тісто з ароматною начинкою — солодко, яскраво, затишно. Бріош із карамельним заварним кремом та яблуками Пухкий бріош, крем і карамелізовані яблука — теплий осінній настрій у кожному шматку. Хала Класична плетена хала — м’яка, духмяна, як з дитинства. Бріош галета з полуницею та малиною Хрустке тісто і соковита ягідна начинка. Свіжість літа — у випічці. Печиво вівсяне з шоколадом, горіхами та журавлиною М’яке, поживне, з приємною кислинкою журавлини. Печиво шоколадне із ганашем Насичене шоколадне печиво з кремовим ганашем всередині. Вафлі бельгійські Золотиста скоринка, м’яка середина. Ідеальні на сніданок або десерт. Завиванець із маком, горіхами та цукатами Класика з сучасним акцентом — насичено, ароматно, святково. Кекс шоколадний з карамеллю та горіхами Глибокий шоколадний смак із тягучою карамеллю та хрусткими горіхами. Кекс фісташковий з малиною та фісташковою намелакою Вишукане поєднання фісташки, малини й ніжного крему. |