Класичні торти упаковані у тренд!
Приєднуйтесь до нас на одноденному майстер-класі, де ви зможете відкрити для себе чотири унікальні десерти:
«Black Forest»
Досвід створення чудового шоколадного бісквіту, вишневого компоте, вишневого кремю та мусу на молочному шоколаді з бобами тонка.
Шоколадний бісквіт
Вишневе компоте
Вишневе кремю
Мус на молочному шоколаді з бобами тонка
«MoHoney»
Мистецтво приготування медових коржів з лимоном, карамелі з чорною смородиною, вершкового крему та сметанного мусу з чорною смородиною.
Медові коржі з лимоном # nbsp;
Карамель з чорною смородиною
Вершковий крем
Сметанний мус з чорною смородиною
«Opera»
Вчимося створювати вишуканий торт «Опера» з Джакондою, кавовим кремем, ганашем на темному шоколаді та мусом на Паете Бомб з маскарпоне.
Джаконда
Крем кави-Бейліс
Ганаш на темному шоколаді
Мусс на # nbsp; Пате Бомб з # nbsp;
«Carrot cake»
Секрети приготування морквяного пряного бісквіту, апельсинового крему, конфі з мандаринів та маракуї, а також вершкового мусу.
Морквяний пряний бісквіт
Крем з апельсином
Конфі мандарин-маракуйя
Вершковий мус