меню
Майстер-клас
Артем Кінаш


«Тарти та тарталетки»

На майстер-класі з тортів та тістечок з Вами працюватиме шеф-кондитер Артем Кінаш, справжній ас зі створення ексклюзивних десертів. Він наочно покаже, які чудові тарти та тарталетки можна приготувати вдома.

Тарталетки з ідеальним смаком та формою: всі секрети на практичному майстер-класі «Тарти»

«Tisarimu»
мигдальне та шоколадне сабле, а також шоколадний брауні. Плюс, ми розкриємо секрети приготування солоної карамелі, ніжного вершкового мусу та збитих горіхових та шоколадних ганашей.

«Sicily»
апельсинове сабле, хрусткий шар, мандаринове компоте, мандариновий ганаш та мандариновий збитий ганаш.

«Mars»
пряне сабле, мигдалевий франжепан, вишневе конфі з куантро, ванільна намелака та вишневий мус з бобами тонка. Разом з нами ви створите справжній смаковий вир пригод, які перенесуть вас у захопливу подорож на Марс!

«Heron»
сирне сабле, конфі з інжиром, крем з рікотти, хамон і, звісно ж, інжир. Всі ці чудові інгредієнти об'єдналися в одному десерті, і ми навчимо вас приготовляти це вдома.
«Puerto»
мигдалеве сабле, хрусткий шар, ананасове компоте, ганаш Піна Колада, кокосовий мус та конфі маракуйя.

«Ile De France»
кедрове сабле, франжепан з кедром та сиром, ганаш з сиром Брі, компоте з груші та мус з сиром Брі. Цей десерт - втілення французької вишуканості, і ми розкриємо всі секрети його приготування

«Saint Tropez»
мигдалеве сабле, лаймовий гель, малиновий ганаш, малинове компоте та ганаш з базиліком.

«Leon»
сабле бретон, фісташковий ганаш, лаймове кремю та полуничне конфі - ця ексклюзивна комбінація смаків зачарує ваші смакові рецептори. Вивчайте всі таємниці створення цього десерт.
На нашому майстер-класі ми розкриємо всі секрети створення ідеальних тарталеток.
Ви навчитеся:

  • Готувати пластичне і однорідне песочне тісто, з яким легко працювати.
  • Вивчити правильну техніку роботи з тістом і збірки тарта.
  • Оволодіти роботою з перфорованими кільцями без проблем.
  • Приготувати 6 різних видів сабле і створити шоколадний декор.
  • Готувати тарталетки, які після випічки залишаються з ідеальними стінками і дном.
  • Зібрати багаторівневі тарталетки з різними начинками і мусами.
  • Освоїти теорію взбитих ганашів і приготувати шовковисті креми, які чудово утримують форму.
  • Створити ідеально дрібний і бархатистий велюр для завершення вашого шедевру.
10-11 жовтня 2024/ кулінарна школа «Lemon»
Запис на майстер-клас «Тарти» Артем Кінаш
Вартість відвідування
5200 грн два дні з обідами та кава-брейками
Передплата для бронювання місця 1000 грн

Надаємо усі рецептурні карти, а також ви забираете додому асорті смаколиків виготовлених на майстер класі
Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтесь з політикою конфіденційності
Правила повернення та відшкодування:
  1. Ми приймаємо платежі наступними способами: переказ на банківську карту, переказ на рахунок фізичної особи-підприємця (ФОП), міжнародний переказ та оплата через PayPal.
  2. Будь ласка, зверніть увагу, що відповідно до наших правил, передплата повертається тільки у випадку, якщо ви повідомите про своє рішення про відмову від участі в майстер-класі не пізніше, ніж за 7 днів до запланованої дати.

  3. Ви маєте можливість перенести передплату на іншу доступну дату, але це можливо лише в тому випадку, якщо ви надішлете запит на перенесення не пізніше, ніж за 3 дні до запланованої дати майстер-класу.

  4. Важливо зауважити, що у випадку початку активних бойових дій (військових конфліктів), передплата повертається у повному обсязі відповідно до умов та строків, визначених законодавством.