Тарталетки з ідеальним смаком та формою: всі секрети на практичному майстер-класі «Тарти»«Tisarimu» мигдальне та шоколадне сабле, а також шоколадний брауні. Плюс, ми розкриємо секрети приготування солоної карамелі, ніжного вершкового мусу та збитих горіхових та шоколадних ганашей. «Sicily» апельсинове сабле, хрусткий шар, мандаринове компоте, мандариновий ганаш та мандариновий збитий ганаш. «Mars» пряне сабле, мигдалевий франжепан, вишневе конфі з куантро, ванільна намелака та вишневий мус з бобами тонка. Разом з нами ви створите справжній смаковий вир пригод, які перенесуть вас у захопливу подорож на Марс! «Heron» сирне сабле, конфі з інжиром, крем з рікотти, хамон і, звісно ж, інжир. Всі ці чудові інгредієнти об'єдналися в одному десерті, і ми навчимо вас приготовляти це вдома. |
«Puerto» мигдалеве сабле, хрусткий шар, ананасове компоте, ганаш Піна Колада, кокосовий мус та конфі маракуйя. «Ile De France» кедрове сабле, франжепан з кедром та сиром, ганаш з сиром Брі, компоте з груші та мус з сиром Брі. Цей десерт - втілення французької вишуканості, і ми розкриємо всі секрети його приготування «Saint Tropez» мигдалеве сабле, лаймовий гель, малиновий ганаш, малинове компоте та ганаш з базиліком. «Leon» сабле бретон, фісташковий ганаш, лаймове кремю та полуничне конфі - ця ексклюзивна комбінація смаків зачарує ваші смакові рецептори. Вивчайте всі таємниці створення цього десерт. |