меню
Майстер-клас Артем Кінаш

«Цукрова флористика»

Найнасиченіший офлайн курс, який стане приємним відкриттям як для починаючих кондитерів, так і для професіоналів, які розширюють свої горизонти!
Дводенний майстер-клас, на якому ми з вами навчимося створювати:
Парково-гібридну троянду
Кущову троянду
Трав’янисту півонію
Антуріум
Тюльпани
Ягоди
Дрібні квіти
Листя

Також на майстер-класі ми навчимося:
-Готувати два види пасти
-тушувати квіти та ягоди
-фарбувати пасту
-глазувати вироби

Поговоримо про:
Колористику
Зберігання
Складання композиції
Технології приготування
Кожна людина після майстер-класу забере свій букет
10-11 квітня 2023/ кулінарна школа «Lemon»
Запис на майстер-клас «ЦУКРОВА ФЛОРИСТИКА»
Вартість відвідування майстер-класу
4200 грн
Передплата для бронювання місця 1000 грн
Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтесь з політикою конфіденційності