меню
Майстер-клас Артем Кінаш

«Цукрова флористика»

Найнасиченіший офлайн курс, який стане приємним відкриттям як для починаючих кондитерів, так і для професіоналів, які розширюють свої горизонти!

Курс сахарної флористики для творчих кондитерів, на якому ми з вами навчимося створювати такі квіти та ягоди:

Парково-гібридну троянду
Кущову троянду
Трав'янисту півонію
Антуріум
Тюльпани
Ягоди
Дрібні квіти
Листя

Також на майстер-класі ми навчимося:
-Готувати два види пасти
-тушувати квіти та ягоди
-фарбувати пасту
-глазувати вироби
На нашому майстер-класі ми розглянемо важливі аспекти:

Колористика - які кольори гармоніюють у квіткових композиціях?
Зберігання - як правильно доглядати за квітами, щоб вони довго радували око?
Складання композиції - як створити вишукану та гармонійну квіткову аранжировку?
Технології приготування - найкращі методи для створення красивих букетів.

Після нашого майстер-класу кожна учасниця зможе віднести додому свій власний неперевершений букет, виготовлений власноруч із врахуванням усіх секретів мистецтва квіткарства.
20-21 листопада 2023/ кулінарна школа «Lemon»
Запис на майстер-клас «ЦУКРОВА ФЛОРИСТИКА»
Вартість відвідування майстер-класу
4200 грн
Передплата для бронювання місця 1000 грн
Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтесь з політикою конфіденційності