меню
Майстер-клас Артем Кінаш

«Солодка флористика: цукрові квіти та ягоди»

Найнасиченіший офлайн курс, який стане приємним відкриттям як для починаючих кондитерів, так і для професіоналів, які розширюють свої горизонти!

Запрошуємо вас на захоплюючий майстер-клас, де ми створимо неймовірні цукрові квіти і ягоди, використовуючи дві техніки виготовлення пасти — з желатином і без нього.

Програма майстер-класу:

1. Виготовлення пасти:
  - Як зробити солодку пасту з желатином та без нього для виготовлення квітів і листя.
2. Створення квітів:
  - Бузок: Навчимося робити делікатні і реалістичні бузкові квіти, які додадуть вашій роботі романтичного настрою.
  - Троянда: Створимо розкішну троянду з цукрової пасти, враховуючи всі нюанси формування пелюсток.
  - Тюльпан: Опануємо техніку виготовлення красивих, елегантних тюльпанів, які додадуть композиції витонченості.
3. Ягоди та листя:
  - Навчимося робити різноманітні ягоди (малина, чорниця, ожина), які можна додавати до квіткових композицій.
  - Як зробити листя, щоб вони виглядали природно, з ефектом прозорості та текстури.
4. Завершення:
  - Компонуємо всі елементи разом, створюючи унікальну композицію з цукрових квітів та ягід.
На майстер-класі ви дізнаєтесь, як правильно працювати з пастою, як створювати чудові деталі та як оформляти солодкі шедеври, щоб вони виглядали професійно. Кожен учасник отримає можливість створити свою власну цукрову композицію, яка стане справжнім витвором мистецтва!

Вас чекає приємна атмосфера, корисні поради та чудові результати!
2 квітня 2025/ кулінарна школа «Lemon»
Запис на майстер-клас «ЦУКРОВА ФЛОРИСТИКА»
Вартість відвідування майстер-класу
2800 грн
Передплата для бронювання місця 1000 грн
Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтесь з політикою конфіденційності