меню
Майстер-клас Наталі Савицька

«Віденська випічка»

Навчимо вас майстерно працювати з різними видами тесту, розповімо про терміни, зберігання та транспортування продукції, а також поділимося секретами розрахунку собівартості та націнки.

Самостійно приготуєте всі вироби від замісу до випікання

• Куб круасан манго карамель
• Равлик шоколад фундук
• Круасан маковий з вишнею
• Круасан з моцарелою , форелю та соусом песто
• Круасан з прошутто, рукола та чері
• Флан шоколадний
• Слойка з шпинатом

від замісу до випікання

Навчу готувати
дріжджово-листкове тісто
листкове прісне
начинки
креми
карамелі
Та багато різного та цікавого
26 березня 2024 / КУЛІНАРНА ШКОЛА «LEMON»
«Віденська випічка»
Вартість відвідування майстер-класу —
3700 грн
Передплата для бронювання місця 1000 грн
Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтесь з політикою конфіденційності