меню

Офлайн-курс «Французька випічка: круасани» у Києві. Випікайте разом із шефом: від тіста до готових десертів. Заберіть із собою круасани, даніші та цінні знання для бізнесу чи дому.

Ви пройдете весь шлях — від замісу тіста до моменту, коли з духовки вийде ароматна випічка.

У програмі:
  Круасан «Тірамісу»
  Круасан «Бантик брауні»
  Круасан «Ферреро Роше»
  Круасан «Рафаелло»
  Круасан «Капрезе» (з моцарелою та прошутто)
  Даніш «Груша дорблю»
  Даніш «Грецький з фетою»

Ви навчитеся:

Правильно працювати з різними видами тіста
Виконувати французьке складання
Замішувати дріжджово-листкове тісто
Готувати креми, начинки та брауні

Додатково розглянемо:
  Технології зберігання та транспортування випічки
  Розрахунок собівартості та націнки
25 вересня 2025 / КУЛІНАРНА ШКОЛА «LEMON»
Вартість відвідування
майстер-класу
«Французька випічка: круасани»

4600 грн з обідами та кава-брейками
Передплата для бронювання місця 1000 грн
Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтесь з політикою конфіденційності