Відкрийте для себе таємниці приготування чудових листкових виробів на майстер-класі з випікання:Програма курсу включає: Знайомство з основами листкового тесту. Практичні навички розкочування та складання тесту. Підготовка різноманітних начинок для листкових виробів. Поради щодо випікання для досягнення ідеального результату Ви приготуєте такі вироби: Flat croissant Croissant cookie Круасан Малина маскарпоне велюровий Круасан Тартен з карамелю та печеними яблуками Круасан Зерновий з шинкою та сиром Круасан -бокс XL трюфель Трубочки дитинства з кремом дріжджово-листкове тісто листкове прісне начинки креми карамелі Приєднуйтесь до нашого майстер-класу та відкрийте для себе задоволення від створення чудових листкових кондитерських виробів! |