Офлайн-курс «Французька випічка: круасани» у Києві. Випікайте разом із шефом: від тіста до готових десертів. Заберіть із собою круасани, даніші та цінні знання для бізнесу чи дому.Ви пройдете весь шлях — від замісу тіста до моменту, коли з духовки вийде ароматна випічка. У програмі: Круасан «Тірамісу» Круасан «Бантик брауні» Круасан «Ферреро Роше» Круасан «Рафаелло» Круасан «Капрезе» (з моцарелою та прошутто) Даніш «Груша дорблю» Даніш «Грецький з фетою» Ви навчитеся: Правильно працювати з різними видами тіста Виконувати французьке складання Замішувати дріжджово-листкове тісто Готувати креми, начинки та брауні Додатково розглянемо: Технології зберігання та транспортування випічки Розрахунок собівартості та націнки |