меню
Майстер-клас Артем Кінаш

«Святкова Великодня Випічка: Від Традицій до Інновацій»

Шукаєте найкращий спосіб вразити своїх гостей у ці святкові Великодні дні?

Приєднуйтеся до нашого ексклюзивного майстер-класу з випічки, присвяченого великодній традиційній кулінарії!

На нашому великодньому майстер-класі ми приготуємо наступні вишукані страви:

  • Італійський панеттоне
  • Паска з шоколадним центром
  • Великодній фісташковий крафін
  • Ванільний кекс з шоколадом та горіхами
  • Рулет з фруктами
  • Кекс з грибами, соусом песто та камамбером
15 квітня 2024 / КУЛІНАРНА ШКОЛА «LEMON»
«Святкова Великодня Випічка: Від Традицій до Інновацій»
Вартість відвідування майстер-класу —
3600 грн
Передплата для бронювання місця 1000 грн
Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтесь з політикою конфіденційності