меню

Дводенний курс «Різдвяна випічка» у Києві — навчання для кондитерів і любителів з повною практикою святкових десертів

На курсі ми подбали про різноманіття: у програмі є ніжний штолен на творозі, легкий ПП-десерт для тих, хто дбає про фігуру, а також яскравий фруктовий кейк, що стане окрасою будь-якого різдвяного столу.
У програмі:
• Лимонний кекс
• Маковий кекс
• Горіховий кекс
• Творожний штолен
• Дріжджовий штолен
• Штолен з марципаном
• ПП-штолен
• Фруткейк
• Кекс класичний
• Кекс на темному пиві
• Фінансьє

Це 100% практика: з першої хвилини ви готуєте власні вироби разом із шефами та забираєте їх із собою!
8-9 листопада 2025 / КУЛІНАРНА ШКОЛА «LEMON»
Вартість відвідування
майстер-класу
«Різдвяна випічка»

6200 грн з обідами та кава-брейками
Передплата для бронювання місця 1000 грн
Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтесь з політикою конфіденційності