меню
Executive Pastry Chef Дмитро Жуковець

«ВІДЕНСЬКА ВИПІЧКА»

Запишіться на наш майстер-клас «ВІДЕНСЬКА ВИПІЧКА» і станьте справжнім магом виготовлення цих чудових страв. Змініть своє хобі на справжнє захоплення - приходьте до нас і відчуйте атмосферу Відня в кожному шматочку випічки!

  • Розкриємо таємниці туражу: Дізнаємось, як різні види туражу впливають на структуру тіста та надають йому неперевершеного смаку і текстури.
  • Навчимо методам формування листкових виробів: Ви освоїте техніки, що дозволять створювати елегантні круасани та інші витончені тістечка.
  • Мистецтво двокольорового тіста: Відкриємо перед вами секрети створення тіста, що вражає двома відтінками і смаками.
  • Майстер-клас з відкритого листкового тіста: Покажемо, як приготувати це неймовірно ніжне і легке тісто, яке робить випічку справжнім шедевром.
  • Секрети здобного дріжджового тіста: Вивчимо, як готувати тісто, яке стане основою для найсмачніших хлібів та випічки


Не пропустіть цей унікальний шанс покращити свої навички випічки та стати справжнім майстром кулінарного мистецтва!
Програма 2-х денного майстер класу з Віденської випічки:

Круасан класичний
Круасан з абрикосовим конфі
Круасан з вишнею та маком (двоколірний)
Круасан мигдалевий
Смажений круасан з полуницею
Пліє з шинкою/крем сиром/сиром олендр
Пан а кіндер шоколад
Даніш яблучний
Даніш з персиком
Даніш з кисломолочним сиром та малиною
Pain suisse
Kouign - amann

Ми покриємо такі питання:
  1. Формування рецептури тіста: навчимо правильно складати рецептуру для найкращих результатів.
  2. Масло в рецепті: вивчимо, як масло надає смак та ніжність продукту.
  3. Вибір борошна: розкриємо секрети обрання ідеального борошна для круасанів.
  4. Ламінування тіста: навчимо розкатувати та ламінувати тісто для найкращої текстури і смаку.
  5. Пекарський відсоток: розглянемо вплив цього показника на тісто для ідеальної випічки.
  6. Зберігання інгредієнтів та випічки: дізнаємося, як зберігати всі складові для максимального тривалого збереження.
  7. Розстійка та випічка листкових дріжджових виробів: відкриємо секрети створення смачної та пухкої випічки.
21-22 вересня 2023/ кулінарна школа «Lemon»
Запис на курс
«Віденська випічка»
Шеф Дмитро Жуковець
Вартість відвідування
10900 грн
Тривалість 9:00−18:00 (2 дні)

Передплата для бронювання місця 4000 грн
Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтесь з політикою конфіденційності