меню
Майстер-клас Наталі Савицька

«Великодня випічка»

Великодня випічка: техніки та секрети

Список великодньої випічки, яку ми охопимо:

  • Коломба італійська з цукатами
  • Панетон вишня шоколад
  • Паска сирна з цукатами
  • Паска львівська здобна
  • Паска заварна - старовинна
  • Коровай (Хліб вітальний)
  • Хліб цільнозерновий на заквасці
  • Багет солодовий
  • Чіабата з томатами
  • Спартак авторський
  • Сирник Львівський

- Видається все необхідне для навчання: продукти, інгредієнти та інвентар.

- Після закінчення майстер класу видається сертифікат про проходження майстер-класу.

- Всі приготовлені десерти забираються з собою (дегустаційна коробочка).
24-25 квітня 2024 / КУЛІНАРНА ШКОЛА «LEMON»
«Великодня випічка»
Вартість відвідування майстер-класу —
6200 грн
Передплата для бронювання місця 1000 грн
Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтесь з політикою конфіденційності