меню
Майстер-клас Наталі Савицька


«Багатоярусні Торти»

Програма кондитерського курсу з випікання та прикраси тортів

Приготування бісквітів 3 види
Приготування кремів 3 види
Рецепт стійкого ганашу для покриття і вирівнювання тортів .
Незвична техніка складання тортів
Секрети стійкої суміші
Робота з барвниками .
Особливості транспортування і збірки тортів на місці

В програмі :
торт куб
Торт куля
Торт двох ярусний
Торт багатоярусний

Начинки :
Шоколад-вишня-кава
Фісташка-малина
Горіхово -карамельний
Зробимо декори:
Фактура
Бетон
Спонж-Мох
Барельєф

Складні форми тортів куля, куб
Секрети роботи з вафельним папером
Вафельні квіти і листочки
Робота з мастикою (обтягування, тріщини)
Пластичний шоколад (молди, квіти)
Робота з кондитерським харчовим золотом, —
Робота з ізомальтом (кристали,, твісти, вази)
Робота з цукровим та рисовим папером.

Кожен учасник зробить свій одноярусний торт самостійно
28-29 лютого 2024/ кулінарна школа «Lemon»
Запис
«Багатоярусні торти. Декор»
Вартість відвідування майстер-класу
6000 грн

Кава, чай, обід включено у вартість мк
Передплата для бронювання місця 1000 грн

Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтесь з політикою конфіденційності