меню
Майстер-клас Наталі Савицька

МК
«Багатоярусні Торти»

ПРОГРАМА КУРСУ:
приготування бісквітів 3 види
Приготування кремів 3 види
Рецепт стійкого ганашу для покриття і вирівнювання тортів .
Незвична техніка складання тортів
Секрети стійкої суміші
Робота з барвниками .
Особливості транспортування і збірки тортів на місці

В програмі :
торт куб
Торт куля
Торт двох ярусний
Торт багатоярусний

Начинки :
Шоколад-вишня-кава
Фісташка-малина
Горіхово -карамельний
Зробимо декори:
Фактура
Бетон
Спонж-Мох
Барельєф

Складні форми тортів куля, куб
Секрети роботи з вафельним папером
Вафельні квіти і листочки
Робота з мастикою (обтягування, тріщини)
Пластичний шоколад (молди , квіти)
Робота з кондитерським харчовим золотом, -
Робота з ізомальтом (кристали, , твісти,вази)
Робота з цукровим та рисовим папером.

Кожен учасник зробить свій одноярусний торт самостійно
3-4 вересня 2022 року / кулінарна школа « Lemon»
Запис на кулінарний майстер-клас «Многоярусні торти»
Вартість відвідування майстер-класу
5000 грн
Передплата для бронювання місця 1000 грн
Ваше імя
Ваш телефон
Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтесь з політикою конфіденційності