ПРОГРАМА КУРСУ: приготування бісквітів 3 види Приготування кремів 3 види Рецепт стійкого ганашу для покриття і вирівнювання тортів . Незвична техніка складання тортів Секрети стійкої суміші Робота з барвниками . Особливості транспортування і збірки тортів на місці В програмі : торт куб Торт куля Торт двох ярусний Торт багатоярусний Начинки : Шоколад-вишня-кава Фісташка-малина Горіхово -карамельний |
Зробимо декори: Фактура Бетон Спонж-Мох Барельєф Складні форми тортів куля, куб Секрети роботи з вафельним папером Вафельні квіти і листочки Робота з мастикою (обтягування, тріщини) Пластичний шоколад (молди , квіти) Робота з кондитерським харчовим золотом, - Робота з ізомальтом (кристали, , твісти,вази) Робота з цукровим та рисовим папером. Кожен учасник зробить свій одноярусний торт самостійно |