Програма дводенного майстер-класу: День 1: - Панеттоне Мілано Вивчимо рецепт панеттоне Мілано з опарного тіста, що містить цукати, марципан та білий шоколад. - Паска з грушею, фундуком та карамеллю Познайомимося з технікою випічки паски, яка включає соковиті груші, хрусткий фундук і солодку карамель. - Класична паска Поглибимось у традиції, готуючи класичну паску з творогу та ароматними родзинками. Покриття: • Мигдалевий франжипан • Шоколадний франжипан • Глянцева глазур • Білково-мигдалева глазур • Швейцарська меренга |
День 2: - Шоколадний панеттоне "Три шоколаду" Створимо смачний шоколадний панеттоне з трьома видами шоколаду для справжніх гурманів. - Полуничний панеттоне з маком Розкриємо таємниці приготування панеттоне з полуничным маринлодам та маком для неповторної смакової гармонії. - Гастрономічна паска Спробуємо нестандартний підхід до паски з баклажаном, абрикосом та сиром чедр для відчуття нових кулінарних вражень. Що ви отримаєте: • Навички роботи з дріжджовим тістом • Рецепт ідеальної паски • Освоєте різні види тіста і начинок • навчитеся декорувати пасхальну випічку різноманітними техніками • техніки роботи з шоколадним декором |