меню
Шеф Владислав Бавровський & Сомельє Петро Хоружій

«Вино та м'ясо: поєднання смаку та мистецтва»

Запрошуємо на вечір із бренд-шеф «Мясторія» Владиславом Бавровським та сомельє Goodwine Петром Хоружим!


Почнемо з ефектного аперитиву: собража – відкриваємо шампанське шаблею. А далі – дегустація вишуканих вин, підібраних до кожної страви.

Дізнайтеся про секрети ідеального поєднання смаків і насолоджуйтеся гастрономічним мистецтвом!

Записуйтесь - кількість місць обмежена!

Цей вечір — не просто вечеря, а гастрономічний майстер-клас, який відкриє нові горизонти у кулінарії!

Ми створимо чотири вишукані страви:
  • Вітелло Тонато з яловичини з каперсами та цибулею арпаджик
  • Тар-тар з яловичини з кістковим мозком
  • Телячий язик з ерінгами, Міньон з фісташковим пюре та соусом з мадагаскарського перцю
  • Курча з лабне з фети ,та салатом з томатів та печених перців

А ще розкриємо секрети, які дозволять вам готувати будь-яке м'ясо на найвищому рівні:

• Як вибирати найкраще м'ясо та правильно зберігати його вдома.
• Що таке ферментація та витримка, та як вони впливають на смак.
• Які бувають види м'яса та висівок.
• Як знайти ідеальну температуру для приготування.
• Які зміни відбуваються під час теплової обробки та як це використовувати для досягнення ідеального результату.
• Як підібрати ідеальні соуси та гарніри для гармонійного смаку.
11 грудня 2024 / КУЛІНАРНА ШКОЛА «LEMON»
«Вино та м'ясо: поєднання смаку та мистецтва»
Вартість відвідування майстер-класу
3800 грн
Передплата для броні місця 1000 грн
Натискаючи на кнопку, ви погоджуєтесь на обробку персональних даних і погоджуєтесь з політикою конфіденційності.