Запрошуємо на вечір із бренд-шеф «Мясторія» Владиславом Бавровським та сомельє Goodwine Петром Хоружим!Почнемо з ефектного аперитиву: собража – відкриваємо шампанське шаблею. А далі – дегустація вишуканих вин, підібраних до кожної страви. Дізнайтеся про секрети ідеального поєднання смаків і насолоджуйтеся гастрономічним мистецтвом! Записуйтесь - кількість місць обмежена! |
Цей вечір — не просто вечеря, а гастрономічний майстер-клас, який відкриє нові горизонти у кулінарії!Ми створимо чотири вишукані страви:
А ще розкриємо секрети, які дозволять вам готувати будь-яке м'ясо на найвищому рівні: • Як вибирати найкраще м'ясо та правильно зберігати його вдома. • Що таке ферментація та витримка, та як вони впливають на смак. • Які бувають види м'яса та висівок. • Як знайти ідеальну температуру для приготування. • Які зміни відбуваються під час теплової обробки та як це використовувати для досягнення ідеального результату. • Як підібрати ідеальні соуси та гарніри для гармонійного смаку. |