меню
Майстер-клас Наталія Савицька

Макаронс «New Year's flavors»

Майстер-клас з виготовлення кришок для макаронів та 6 осінніх начинок, які підкреслять унікальний смак цього чудового десерту:

Кришки на :
Італійська меренга
Французька меренга
На бракованих кришках

Начинки:
1. Горгонзола-інжир-бальзамік
2.Яблучний пиріг з корицею
3. Апельсин -карамель
4. Капучіно -бейліз
5. Мандарин -обліпіха
6.Маковий -чізкейк з лимоном

На мк ви самостійно приготуєте макаронаж та начинки;
- Навчитесь відсаджувати ідеальні кришечки;
-Зробимо кришечки на бракованих кришках
- 100%практики та спілкування;
- Приготуємо кришечки на мигдальному, фундучному та фісташковому борошні;
- Приготуємо меренгу на альбуміні;
- Приготуємо два види меренги з пониженим вмістом цукру.
Ви станете справжнім майстром приготування макаронажу та начинок. Освоїть мистецтво виготовлення ідеальних кришечок. 100% практики та конструктивного спілкування. Майстер-клас "Макарон". Ми приготуємо кришечки на основі мигдального та фундучного борошна. Розглянемо всі нюанси, виправимо помилки та обговоримо інгредієнти.
27 лютого 2024/ кулінарна школа «Lemon»
Макаронс
«New Year's flavors»
Вартість відвідування майстер-класу 2500 грн
Передплата для броні місця 1000 грн
Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтесь з політикою конфіденційності