меню
Майстер-клас Наталія Савицька

Макаронс «Екзотичні смаки»

Майстер-клас з виготовлення кришок для макаронів та 6 осінніх начинок, які підкреслять унікальний смак цього чудового десерту:

Найсмачніші та не звичні начинки:
Бельгійське печиво
Банан Мохіто клубніка
Голуба мача малина
Лайм кокос
Вишня боб тонка
Апельсин апероль кінза

Кришки на :
Італійська меренга
Французька меренга
На бракованих кришках
Шоколадні кришки

На мк ви самостійно приготуєте макаронаж та начинки;
- Навчитесь відсаджувати ідеальні кришечки;
-Зробимо кришечки на бракованих кришках
- 100%практики та спілкування;
- Приготуємо кришечки на мигдальному, фундучному борошні
- Приготуємо меренгу на альбуміні та на білках
- Приготуємо два види меренги з пониженим вмістом цукру.
Ви станете справжнім майстром приготування макаронажу та начинок. Освоїть мистецтво виготовлення ідеальних кришечок. 100% практики та конструктивного спілкування. Майстер-клас "Макарон". Ми приготуємо кришечки на основі мигдального та фундучного борошна. Розглянемо всі нюанси, виправимо помилки та обговоримо інгредієнти.
26 квітня 2024/ кулінарна школа «Lemon»
Макаронс
«Екзотичні смаки»
Вартість відвідування майстер-класу 2900 грн
Передплата для броні місця 1000 грн
Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтесь з політикою конфіденційності