меню
Майстер-клас Наталія Савицька

МК
«Макарон весняні смаки»

Ви самостійно приготуєте макаронаж та начинки
Навчіться відсуджувати ідеальні кришечки
100% практики та спілкування
Мк Макарон
Приготуємо кришечки на мигдальному та фундучному борошні.
Розберемо всі нюанси, помилки та поговоримо про інгредієнти.

На майстер-класі ми приготуємо:
Кришки на :
Італійській мерензі
Французькій мерензі
На бракованих кришках

Приготуємо меренгу на альбуміні та на живому білку.
Приготуємо меренгу зі зниженим вмістом цукру

• Багато цінної та цікавої інформації
• Приготуємо кришечки на натуральних барвниках
• Зробимо 6 незвичних смаків та начинок
• Поговоримо про інгредієнти та інвентар
• Поговоримо про терміни та як правильно зберігати
Ви самостійно приготуєте макаронаж та начинки
Навчитесь відсуджувати ідеальні кришечки
100%практики та спілкування
Розберемо всі нюанси, помилки та поговоримо про інгредієнти
Приготуємо 6 різних смаків та 5 начинок Дор-блю-інжир
Помідор-полуниця
Мілкшейк-малина
Роза -ліччі
Тірамісу
Лимонний курд
27 квітня 2023 кулінарна школа «Lemon»
«Макарон весняні смаки»
Вартість відвідування майстер-класу 2400 грн
Передплата для броні місця 1000 грн
Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтесь з політикою конфіденційності