Майстер-клас з виготовлення кришок для макаронів та 6 осінніх начинок, які підкреслять унікальний смак цього чудового десерту:Найсмачніші та не звичні начинки: Бельгійське печиво Банан Мохіто клубніка Голуба мача малина Лайм кокос Вишня боб тонка Апельсин апероль кінза Кришки на : Італійська меренга Французька меренга На бракованих кришках Шоколадні кришки На мк ви самостійно приготуєте макаронаж та начинки; - Навчитесь відсаджувати ідеальні кришечки; -Зробимо кришечки на бракованих кришках - 100%практики та спілкування; - Приготуємо кришечки на мигдальному, фундучному борошні - Приготуємо меренгу на альбуміні та на білках - Приготуємо два види меренги з пониженим вмістом цукру. |