меню
Майстер-клас Наталія Савицька

«Start macarons»

Майстер-клас з виготовлення кришок для макаронів та 6 осінніх начинок, які підкреслять унікальний смак цього чудового десерту:

  • Імбир-латте
  • Глінтвейн-малина
  • Чізкейк апельсин-карамель
  • Гарбуз-боб тонка
  • Сінабон-мандарин-брі
  • Страччателла
Кришки на мигдальному борошні
Кришки на фундучному борошні
Кришки на бракованих кришках

Приготування меренги на альбуміні та живому білку.

Меренга з пониженим вмістом цукру, для справжніх гурманів.
Ви станете справжнім майстром приготування макаронажу та начинок. Освоїть мистецтво виготовлення ідеальних кришечок. 100% практики та конструктивного спілкування. Майстер-клас "Макарон". Ми приготуємо кришечки на основі мигдального та фундучного борошна. Розглянемо всі нюанси, виправимо помилки та обговоримо інгредієнти.
25 вересня 2023 кулінарна школа «Lemon»
«Start macarons»
Вартість відвідування майстер-класу 2500 грн
Передплата для броні місця 1000 грн
Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтесь з політикою конфіденційності