Запрошуємо вас на захоплюючий майстер-клас з приготування французького десерту
«макаронс», де ми розкриємо всі секрети цього вишуканого десерту. Приходьте та пориньте в світ чарівних зимових смаків разом з нами!
Ви навчитесь готувати два види кришок із французькою меренгою - один на сирому білку та інший на альбуміні з зниженим вмістом цукру.
В програму входить:
Поговоримо про фізичні та хімічні процеси меренги.
Розкладемо по поличках роботу з пектинами, агарами, ганашами.
Зробимо такі смаки:
«Різдвяний пряник»
«100% мандарин» із шампанським та збитий
«Глінтвейн»
«Полуничний пунш» з рожевим шампанським і теж збитий
«Шоколадний брауні»
«Вишня боб тонка» збитий