меню
Майстер-клас Басова Людмила

макарон на альбуміні
зі зниженим вмістом цукру

Майстер-клас з приготування макарон на альбуміні зі зниженим вмістом цукру

Рецепти яких начинок ви дізнаєтесь:

Ванільний чизкейк/абрикос
Манго-маракуя
Дорблю-груша
Баунті
Фісташка-малина

Поговоримо про:
Як підлаштуватися під свою духовку
Чому виходять порожнини в макарон
На що звертати увагу при виборі інгредієнтів
Розберемо найпоширеніші помилки при приготуванні макарон
Про терміни зберігання та як правильно зберігати
Поговоримо про приготування макарон на різних видах горіхового борошна та приготування шоколадних кришок
Як виграла гранд на власну справу від держави
Як переїхала з домашніх умов в кондитерську студію
Приготування макаронс - це високотехнологічний процес, що вимагає уваги до деталей та точності. Ось кроки технології для створення неперевершених макаронс
Для кого:
  • ти той, кого лякає приготування макарон і ти думаєш, що цей десерт складно освоїти
  • ти кондитер, який не має стабільного результату в приготування макарон
  • ти хочеш навчитися це робити смачно та стильно
Що на тебе чекає:
Теорія -все про борошно, шоколад, пасти ,вершки
Розбір помилок учасників МК (якщо готували раніше макарон)
Приготування кришечок самостійно
Навчишся робити відсадку макарон
Приготуєм ганаші, центри для макарон
Процес збирання та декору макарон

Подарунки після МК
А щоб ти нічого не втратила і не забула ти отримаєш відео урок приготування макарон, яким зможеш скористатися в будь-який час
Розповім як почати співпрацю з кавʼярнями
Поділюся контактами постачальників, що і де купити зворотний зв'язок зі мною - ти можеш ставити запитання після МК у чаті групи або написати мені
12 липня 2024/ кулінарна школа «Lemon»

Запис на майстер-клас
«МАКАРОН» НА АЛЬБУМІНІ
ЗІ ЗНИЖЕНИМ ВМІСТОМ ЦУКРУ

Вартість відвідування
майстер-класу
3400 грн з обідами та кава-брейками
Передплата для бронювання місця 1000 грн
Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтесь з політикою конфіденційності