За ці два дні я навчу вас закохуватись в хліб. Також покажу на практиці і розкажу всі нюанси роботи з заквасками, борошном і всіма складовими вашого ідеального хліба
1. Пшеничний хліб з льоном.Пшенична закваска, мікс золотого і темного льону.
2. Пшенично-житній цибулевий хліб.Пшенична закваска, борошно житнє та пшеничне, смажена цибулька.
3. Гречаний хліб з волоським горіхом.Мікс пшеничної та житньої заквасок, борошно пшеничне, житнє, гречане, солод, смажені волоські горіхи.
4. Гарбузовий хліб з в'яленими томатами та гарбузовим насінням. Печений гарбуз зі спеціями та оливковою олією, пшенична закваска, в'ялені томати, гарбузове насіння.
5. Житній заварний хліб з насінням.Житня закваска, солодова заварка, насіння соняшника, гарбуза та льону.
6. Житній десертний хліб.Житня закваска, солодова заварка, сухофрукти та горіхи.
7. Часникові вузлики.Булочки до борщу з часником і зеленню.