меню
Пекар Наталі Шаповалова

«Хлібний курс. Від закваски до готового виробу»

За ці два дні я навчу вас закохуватись в хліб. Також покажу на практиці і розкажу всі нюанси роботи з заквасками, борошном і всіма складовими вашого ідеального хліба

1. Молочний батард. Білий пшеничний хліб з молоком та вершковим маслом. Пшенична закваска + дріжджі
2. Житній заварний хліб. Пряний, солодкуватий, з легкою кислинкою житній хліб на житній заквасці.
3. Пшенично-житній хліб на пиві. Темне пиво, пшениця, жито, пшенична закваска.
4. Пшенично-спельтовий з льоном та синіми родзинками. Насичений ароматний хліб із борошном чорнозерої спельти
5. Вівсянка. Пшеничний хліб з цільнозерновим пшеничним борошном, з вівсянкою для корисних та смачних сніданків. Пшенична закваска
6. Житньо-пшеничний хліб з насінням. Простий, але глибокий за смаком, хліб на житній заквасці з великою кількістю соняшникового насіння. Смакує до сала
7. Фокача. Італійська класика. З травами, оливковою олією

Теоретичний блок

1. Закваска: житня та пшенична 100% вологості. Як виростити і доглядати. Ведення через тепло і холод. Реанімація закваски.

2. Борошно. Його види. Вибір борошна. Показники борошна.

3. Сіль, цукор, солод, додатки до борошна. Як внести в тісто. Іх
роль в тісті.

4. Тісто. Від замісу до випікання. Аутоліз, ферментоліз, заміс,
ламінування, температурні режими, ферментація в теплі та холоді, умови випікання. Вологість тіста, пекарський %.

Додому Ви відвезете знання, вміння випікати, живу закваску і свіжу випічку, яку спекете самі!
9-10 серпня 2025/ кулінарна школа «Lemon»
Запис на
«Хлібний курс. Від закваски до готового виробу»
Вартість відвідування
6800 грн
Тривалість 9:00−18:00
Кава, чай, обід включено у вартість мк
Передплата для бронювання місця 1000 грн
Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтесь з політикою конфіденційності