За ці два дні я навчу вас закохуватись в хліб. Також покажу на практиці і розкажу всі нюанси роботи з заквасками, борошном і всіма складовими вашого ідеального хліба
1. Молочний батард. Білий пшеничний хліб з молоком та вершковим маслом. Пшенична закваска + дріжджі
2. Житній заварний хліб. Пряний, солодкуватий, з легкою кислинкою житній хліб на житній заквасці.
3. Пшенично-житній хліб на пиві. Темне пиво, пшениця, жито, пшенична закваска.
4. Пшенично-спельтовий з льоном та синіми родзинками. Насичений ароматний хліб із борошном чорнозерої спельти
5. Вівсянка. Пшеничний хліб з цільнозерновим пшеничним борошном, з вівсянкою для корисних та смачних сніданків. Пшенична закваска
6. Житньо-пшеничний хліб з насінням. Простий, але глибокий за смаком, хліб на житній заквасці з великою кількістю соняшникового насіння. Смакує до сала
7. Фокача. Італійська класика. З травами, оливковою олією