меню
Майстер-клас Наталі Шаповалова

«Хлібний курс. Від закваски до готового виробу»

За ці два дні я навчу вас закохуватись в хліб. Також покажу на практиці і розкажу всі нюанси роботи з заквасками, борошном і всіма складовими вашого ідеального хліба

1. Пшеничний хліб з льоном.Пшенична закваска, мікс золотого і темного льону.
2. Пшенично-житній цибулевий хліб.Пшенична закваска, борошно житнє та пшеничне, смажена цибулька.
3. Гречаний хліб з волоським горіхом.Мікс пшеничної та житньої заквасок, борошно пшеничне, житнє, гречане, солод, смажені волоські горіхи.
4. Гарбузовий хліб з в'яленими томатами та гарбузовим насінням. Печений гарбуз зі спеціями та оливковою олією, пшенична закваска, в'ялені томати, гарбузове насіння.
5. Житній заварний хліб з насінням.Житня закваска, солодова заварка, насіння соняшника, гарбуза та льону.
6. Житній десертний хліб.Житня закваска, солодова заварка, сухофрукти та горіхи.
7. Часникові вузлики.Булочки до борщу з часником і зеленню.

Теоретичний блок

1. Закваска: житня та пшенична 100% вологості. Як виростити і доглядати. Ведення через тепло і холод. Реанімація закваски.

2. Борошно. Його види. Вибір борошна. Показники борошна.

3. Сіль, цукор, солод, додатки до борошна. Як внести в тісто. Іх
роль в тісті.

4. Тісто. Від замісу до випікання. Аутоліз, ферментоліз, заміс,
ламінування, температурні режими, ферментація в теплі та холоді, умови випікання. Вологість тіста, пекарський %.

Додому Ви відвезете знання, вміння випікати, живу закваску і свіжу випічку, яку спекете самі!
14-15 травня 2024/ кулінарна школа «Lemon»
Запис на
«Хлібний курс. Від закваски до готового виробу»
Вартість відвідування
6800 грн
Тривалість 9:00−18:00
Кава, чай, обід включено у вартість мк
Передплата для бронювання місця 2000 грн
Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтесь з політикою конфіденційності