меню
Майстер-клас Наталі Шаповалова

«Хлібний курс. Від закваски до готового виробу»

За ці два дні я навчу вас закохуватись в хліб. Також покажу на практиці і розкажу всі нюанси роботи з заквасками, борошном і всіма складовими вашого ідеального хліба

1. Мультизерновий пшеничний хліб (пшенична
закваска 100% вологості)
2. Житній хліб а-ля Schwarzer Hamster або чорний «Хомʼяк» (житня закваска 100% вологості)
3. Житньо-пшеничний хліб з кмином та коріандром (житня закваска)
4. Бейгл (дріжджі)
5. Селянський хліб (пшенична закваска)
6. Пшеничний з маком і вʼяленою журавлиною (пшенична закваска)
7. Хала (пшенична закваска + дріжджі)
8. Гречаний зі смаженим беконом та цибулею (пшенична закваска)
9. Бонусна рецептура: завиванець солодкий з маком та горіхами та завиванець солоний з песто і сиром (пшенична закваска)

Теоретичний блок

1. Закваска: житня та пшенична 100% вологості. Як виростити і доглядати. Ведення через тепло і холод. Реанімація закваски.

2. Борошно. Його види. Вибір борошна. Показники борошна.

3. Сіль, цукор, солод, додатки до борошна. Як внести в тісто. Іх
роль в тісті.

4. Тісто. Від замісу до випікання. Аутоліз, ферментоліз, заміс,
ламінування, температурні режими, ферментація в теплі та холоді, умови випікання. Вологість тіста, пекарський %.

Додому Ви відвезете знання, вміння випікати, живу закваску і свіжу випічку, яку спекете самі!
15-16 лютого 2025/ кулінарна школа «Lemon»
Запис на
«Хлібний курс. Від закваски до готового виробу»
Вартість відвідування
6800 грн
Тривалість 9:00−18:00
Кава, чай, обід включено у вартість мк
Передплата для бронювання місця 1000 грн
Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтесь з політикою конфіденційності