Протягом двох днів ви опануєте мистецтво приготування бісквітних тортів, навчитеся створювати вражаючий декор, а також дізнаєтеся про важливі аспекти, такі як обчислення собівартості та багато іншого. «Орео» (Шоколадні бісквіти, крем чіз з маскарпоне та печивом орео) «Рафаелло» (Ванільні бісквіти, хрусткий прошарок з мигдалем та вафельною крихтою, кокосовий мус) «Шоколадний трюфель» мега шоколадний торт (Ніжні шоколадні бісквіти, шоколадний крем з молочним та чорним шоколадом) Пропрацюємо різні декори та техніки: -Покриття ганаш — Мастичне покриття з мармуровим ефектом — вафельний декор «Пушистик» — техніка «Спиртові чорнила» на мастиці — Гілочка з листочків та квітка з вафельного паперу — Цукровий лист — Мастичні рюші та пелюстки — Вафельне мереживо — 2х ярусний торт, один ярус якого буде фальшем |