Майстер-клас «Мистецтво фуршету» – навчіться готувати вишукані закуски для будь-якої події. Профітролі, еклери, інжир з прошутто та багато іншого.На цьому курсі ви не тільки навчитеся готувати вишукані страви для фуршету, але й дізнаєтесь про всі тонкощі організації виїзного кейтерингу. щоб ви могли легко організувати фуршет для будь-якого заходу. У меню: • Чорні профітролі з печеним перцем і ніжним кремом • Міні-еклер з лососевим мусом і червоною ікрою • Інжир із сиром дор блю, прошутто та вершковим мусом • Брускета з яловичиною і соусом «Мохіто» • Хрустка креветка з соусом «Чатні» у стаканчику • Чізбол у фісташковій крихті з манго Долучайтесь, щоб опанувати не лише кулінарне мистецтво, але й професійні техніки роботи з фуршетними стравами для виїзних подій! |