меню
Дарʼя Ткаченко

практичний курс
«Мистецтво фуршету»

Майстер-клас «Мистецтво фуршету» – навчіться готувати вишукані закуски для будь-якої події. Профітролі, еклери, інжир з прошутто та багато іншого.

На цьому курсі ви не тільки навчитеся готувати вишукані страви для фуршету, але й дізнаєтесь про всі тонкощі організації виїзного кейтерингу. щоб ви могли легко організувати фуршет для будь-якого заходу.

У меню:
• Чорні профітролі з печеним перцем і ніжним кремом
• Міні-еклер з лососевим мусом і червоною ікрою
• Інжир із сиром дор блю, прошутто та вершковим мусом
• Брускета з яловичиною і соусом «Мохіто»
• Хрустка креветка з соусом «Чатні» у стаканчику
• Чізбол у фісташковій крихті з манго

Долучайтесь, щоб опанувати не лише кулінарне мистецтво, але й професійні техніки роботи з фуршетними стравами для виїзних подій!
10 жовтня 2024/ КУЛІНАРНА ШКОЛА «LEMON»
Запис на
практичний курс

«Мистецтво фуршету»
Вартість відвідування майстер-класу
2600 грн
Передплата для бронювання місця 1000 грн
Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтесь з політикою конфіденційності