меню

Дводенний курс для тих, хто хоче розуміти хліб, а не просто пекти.
Ви навчитесь створювати стабільну закваску, працювати з тістом різної гідратації та випікати хліб із характером і душею.

У програмі:
 • Тартін
 • Французька булка
 • Хліб гарбузовий з пряними травами
 • Хліб житній з в’яленими томатами та пармезаном
 • Хліб цільнозерновий
 • Хліб житній заварний з фініком та горіхом пекан
 • Чіабата з беконом та сиром
 • Бородінський з коріандром і медом
 • Фокача з песто та в’яленими томатами

Ви навчитесь:
 • створювати стабільну робочу закваску
 • розуміти процес ферментації та формування структури тіста
 • правильно випікати й охолоджувати хліб
 • адаптувати рецепти під свої умови виробництва чи домашньої кухні

Це курс для тих, хто хоче не просто пекти — а розуміти хліб.
6-7 грудня 2025/ кулінарна школа «Lemon»
Запис на
«Живий хліб. Крафтова випічка на заквасці»
Вартість відвідування
6200 грн
Тривалість 9:00−18:00
Кава, чай, обід включено у вартість мк
Передплата для бронювання місця 1000 грн
Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтесь з політикою конфіденційності