меню
практичний курс

«Мистецтво льодяників: повний курс + брендування»

Створи свою авторську колекцію льодяників — з нуля до комерційного рівня.

Цей курс — для кондитерів, крафтових брендів і тих, хто хоче виготовляти оригінальні цукерки вдома або на продаж. Повний день практики в студії школи Lemon: працюємо з ізомальтом і карамеллю, робимо 12+ видів льодяників і розбираємо всі нюанси роботи з формами, барвниками та упаковкою.

На курсі ви навчитесь:
  • готувати карамель і працювати з ізомальтом
  • робити льодяники у формі, з картинкою, із фрісіпами
  • створювати 3D-льодяники, агати, брязкальця, матові варіанти
  • працювати з кондурином і трансферами
  • виготовляти брендові цукерки без цукру
  • розписувати льодяники й комбінувати кольори
  • правильно зберігати й пакувати продукцію
Цей курс — це не просто майстер-клас, а повноцінна база для запуску власної лінійки цукерок.
З вами — досвідчений шеф, підтримка під час курсу, та атмосфера школи Lemon

Мене звати Лілія Мірошник, вже п’ять років я займаюся солодким мистецтвом — створенням льодяників ручної роботи. Для мене це не просто десерти — це спосіб передавати настрій, стиль і турботу через красу та смак.

Майже три роки я викладаю власний курс із виготовлення льодяників. За цей час навчила сотні людей з різних куточків України, та світу і найбільше люблю бачити, як у когось із простої ідеї народжується своя справа. На курсі я даю не лише техніку, а й допомагаю знайти впевненість, стиль і бачення бренду.

Я також активно веду блог, знімаю рілси й креативний контент   про десерти — поєдную виробництво з візуальною подачею й сучасним підходом до просування.
6 вересня 2025/ КУЛІНАРНА ШКОЛА «LEMON»
ПРАКТИЧНИЙ КУРС
«Мистецтво льодяників: повний курс + брендування»
Вартість відвідування майстер-класу
3800 грн
Передплата для бронювання місця 1000 грн
Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтесь з політикою конфіденційності