Створи свою авторську колекцію льодяників — з нуля до комерційного рівня.Цей курс — для кондитерів, крафтових брендів і тих, хто хоче виготовляти оригінальні цукерки вдома або на продаж. Повний день практики в студії школи Lemon: працюємо з ізомальтом і карамеллю, робимо 12+ видів льодяників і розбираємо всі нюанси роботи з формами, барвниками та упаковкою. На курсі ви навчитесь:
З вами — досвідчений шеф, підтримка під час курсу, та атмосфера школи Lemon |
Мене звати Лілія Мірошник, вже п’ять років я займаюся солодким мистецтвом — створенням льодяників ручної роботи. Для мене це не просто десерти — це спосіб передавати настрій, стиль і турботу через красу та смак. Майже три роки я викладаю власний курс із виготовлення льодяників. За цей час навчила сотні людей з різних куточків України, та світу і найбільше люблю бачити, як у когось із простої ідеї народжується своя справа. На курсі я даю не лише техніку, а й допомагаю знайти впевненість, стиль і бачення бренду. Я також активно веду блог, знімаю рілси й креативний контент про десерти — поєдную виробництво з візуальною подачею й сучасним підходом до просування. |