меню
Майстер-клас Наталі Савицька

«Хліб, здобна випічка
та круасани»

Наталья Савицька
шеф
Розкажу як правильно працювати з різними видами тіста

Поговоримо про терміни, правила зберігання та транспортування продукції

Розкажу як правильно прораховувати собівартість та націнку продукції

Самостійно приготуєте всі вироби від замісу до випікання

Зробимо різні види тіста

дріжджове-слоєне

здобне

витяжне

дріжджове

Pandoro шоколадна

Батон французький

Круасани шоколадні

Круасани класичні

Круасани мигдальні

Іспанська випічка з горіхами та цукатами

Гарбузовий хліб на заквасці

Хліб десертний з журавлиною та шоколадом

Хліб з томатами

Житній хліб із чорносливом

Чабата з оливками та травами
Закваска житня
Закваска пшенична

25−26 березня 2023 / КУЛІНАРНА ШКОЛА «LEMON»
Вартість відвідування дводенного майстер-класу
Вартість відвідування дводенного майстер-класу —
3900 грн
Передплата для бронювання місця 1000 грн
Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтесь з політикою конфіденційності