меню
Майстер-клас Артем Кінаш

Мк «Трендова пасхальна випічка»

За один день майстер-класу ми навчимося:
⁃ робити заміси тіста
⁃ правильно працювати з дріжджами
⁃ декорувати паски
⁃ навчимося правильно зберігати випічку
⁃ дізнаємось тонкощі продовження строку придатності і зберігання

У програмі:
Італійський панеттоне
Краффін шоколадний
Краффін з вишневими цукатами
Сирна паска
Тістечко з морквяним бісквітом і сирним мусом
Медовий торт
Медові пряники
Класична пасхальна випічка у поєднанні з подихом молодіжних трендів і смаків.
Курс ідеально підійде як для випічки вдома, так і для професійних кондитерів, які розширюють свій асортимент.
6 квітня 2023/ кулінарна школа «Lemon»
Запис на МК
«Трендова Великодня випічка»
Артем Кінаш
Вартість відвідування
майстер-класу
3200 грн з обідом і кава-брейк
Передплата для броні місця 1000 грн
Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних і погоджуєтесь з політикою конфіденційності.