меню
Майстер-клас Наталі Савицька

«Великодня випічка»

Наталья Савицька
шеф
Розкажу як правильно працювати з різними видами тіста
Поговоримо про терміни, правила зберігання та транспортування продукції
Розкажу як правильно прораховувати собівартість та націнку продукції
Самостійно приготуєте всі вироби від замісу до випікання
Зробимо різні види тіста
дріжджове-слоєне
здобне
витяжне
дріжджове
Організаційні моменти: — Формат навчання — практичний, тобто до всіх процесів долучаються учасники.
 — На початку майстер-класу видаються фартухи та рецептурні зошити.
 — Видається все необхідне для навчання: продукти, інгредієнти та інвентар.
 — Після закінчення майстер класу видається сертифікат про проходження майстер-класу.
 — Всі приготовлені десерти забираються з собою (дегустаційна коробочка)
На цьому майстер-класі ми приготуємо
Коломба італійська з цукатами
Панетон класичний
Крафін з франжипаном та фісташкою
Паска сирна з цукатами
Паска львівська здобна
Паска заварна -старовинна
Сирний пиріг з начинкою
Коровай (Хліб вітальний)
Пиріг шоколадно- сливовий
Кекс морковно-апельсиновий -гурме
Сирник Львівський

23−24 березня 2023 / КУЛІНАРНА ШКОЛА «LEMON»
Вартість відвідування дводенного майстер-класу
«ВЕЛИКОДНЯ ВИПІЧКА»
Вартість відвідування дводенного майстер-класу —
4000 грн
Передплата для бронювання місця 1000 грн
Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтесь з політикою конфіденційності