Курс підійде кондитерам які: ⁃ Зробили +100 тортів та мріють увійти у весільний сегмент ⁃ Хочуть працювати масштабно і не боятися за цілісність та транспортування торта ⁃ Хочуть знайти свій стиль та вміти його продавати ⁃ Хочуть вивчити дизайн та на базі МК створювати власний стиль ⁃ Хочуть розширити технічні навички ⁃ Хочуть зрозуміти таймінг роботи в ярусних тортів …і звичайно ж для натхнення та хвилі нової любові до тортів В програмі: ⁃ Три варіанти бісквітів, один крем (+дві інтерпретації), дві начинки (+чотири бонуснух рецепта) ⁃ Три торти: Три яруси - 60 см Сім ярусів - 100 см Шість ярусів - 130 см ⁃ Складання живих та фальшах ярусів за ескізами візуалізації ⁃ Варіанти бісквітів для ярусних тортів та запечатування начинок, а також обговорення можливих начинок для ярусних тортів ⁃ Типи кремів для фінішного покриття та доречність їх використання ⁃ Робота зі складними та простими формами ⁃ Робота з гравітацією торта, розподіл ваги |
Блок «Ганаш»: ⁃ Техніка вирівнювання простих та складних форм ⁃ Продукти допустимі для ідеального ганашу ⁃ Методи фарбування ⁃ Текстури покриття Блок «Вафельний папір»: ⁃ Принципи роботи та техніки фарбування ⁃ Гілки ⁃ Ажур ⁃ Вафельні волани ⁃ Вафельні вертикальні хвилі ⁃ Декор у стилі «ribs» Блок «Цукровий папір»: ⁃ Обтяжка торта, підбір зображення, контакт із кремами та ізоляція Блок «Текстури та декор»: ⁃ Крему для гідрофобних елементів декору ⁃ Трафаретні текстури ⁃ Текстура «бетон» ⁃ Металізовані покриття ⁃ Жеода ізомальту ⁃ Трубочки із шоколаду ⁃ Ізомальтовий дощ ⁃ Сталеві дуги |
Викладач Сидоренко Марія Я навчу вас Любити Кондитерську справу та бачити в ній не проблеми, а стимул для розширення кордонів Марія на базі своєї кондитерської школи в м.Харків навчила: Онлайн більше 2000 осіб Офлайн понад 1000 осіб Має свою команду викладачів у різних кондитерських сферах Досвід ведення живих МК Наш МК націлений на складання, візуалізацію та дизайн ярусних тортів 20 годин/2 дні роботи нон стоп Море знань та натхнення |