меню
Майстер-клас Сидоренко Марії

«Багатоярусні торти та дизайн»
курс для досвідчених

Курс підійде кондитерам які:
⁃ Зробили +100 тортів та мріють увійти у весільний сегмент
⁃ Хочуть працювати масштабно і не боятися за цілісність та транспортування торта
⁃ Хочуть знайти свій стиль та вміти його продавати
⁃ Хочуть вивчити дизайн та на базі МК створювати власний стиль
⁃ Хочуть розширити технічні навички
⁃ Хочуть зрозуміти таймінг роботи в ярусних тортів
…і звичайно ж для натхнення та хвилі нової любові до тортів
В програмі:
⁃ Три варіанти бісквітів, один крем (+дві інтерпретації), дві начинки (+чотири бонуснух рецепта)
⁃ Три торти:
Три яруси - 60 см
Сім ярусів - 100 см
Шість ярусів - 130 см
⁃ Складання живих та фальшах ярусів за ескізами візуалізації
⁃ Варіанти бісквітів для ярусних тортів та запечатування начинок, а також обговорення можливих начинок для ярусних тортів
⁃ Типи кремів для фінішного покриття та доречність їх використання
⁃ Робота зі складними та простими формами
⁃ Робота з гравітацією торта, розподіл ваги
Блок «Ганаш»:
⁃ Техніка вирівнювання простих та складних форм
⁃ Продукти допустимі для ідеального ганашу
⁃ Методи фарбування
⁃ Текстури покриття
Блок «Вафельний папір»:
⁃ Принципи роботи та техніки фарбування
⁃ Гілки
⁃ Ажур
⁃ Вафельні волани
⁃ Вафельні вертикальні хвилі
⁃ Декор у стилі «ribs»
Блок «Цукровий папір»:
⁃ Обтяжка торта, підбір зображення, контакт із кремами та ізоляція
Блок «Текстури та декор»:
⁃ Крему для гідрофобних елементів декору
⁃ Трафаретні текстури
⁃ Текстура «бетон»
⁃ Металізовані покриття
⁃ Жеода ізомальту
⁃ Трубочки із шоколаду
⁃ Ізомальтовий дощ
⁃ Сталеві дуги
Викладач Сидоренко Марія


Я навчу вас Любити Кондитерську справу та бачити в ній не проблеми, а стимул для розширення кордонів

Марія на базі своєї кондитерської школи в м.Харків навчила:

Онлайн більше 2000 осіб

Офлайн понад 1000 осіб

Має свою команду викладачів у різних кондитерських сферах

Досвід ведення живих МК

Наш МК націлений на складання, візуалізацію та дизайн ярусних тортів

20 годин/2 дні роботи нон стоп

Море знань та натхнення
28-29 січня 2023/ кулінарна школа «Lemon»
Запис на майстер-клас «БАГАТОЯРУСНІ ТОРТИ І ДИЗАЙН»
Наш МК націлений на складання, візуалізацію та дизайн ярусних тортів.
20 годин/2 дні роботи нон стоп

Вартість відвідування майстер-класу
7000 грн
Передплата для бронювання місця 1000 грн
Ваше імя
Ваш телефон
Ваш email
Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтесь з політикою конфіденційності