меню
Майстер-клас Анастасія Степанян

МК
«Бісквітні торти: дитячий декор»

Програма:
⁃ Три ярусний торт із зайчиком з мастики, драбинкою, хмаринками та зірками, покриття шоколадний велюр.

Кожен учасник виготовить свій торт на вибір:

⁃ Одноярусний торт з глянсовими шоколадними потоками, шоколадною фігуркою, льодяниками та меренгою.

⁃ Одноярусний торт з мастичним ведмедиком і каскадом різнокольорових кульок.

Кожен учасник самостійно виготовить свою мастичну фігурку зайчика або ведмедика (фото 2 і 3) і забере із собою фігурку.
Начинки:
«Шоколад-фундук»
- Насичений шоколадний бісквіт
- Ідеальна вершкова карамель із фундуком
- Хрумкий шар з фундуком
- Шоколадний крем-чіз

« Вишневий чізкейк»
- Заварний бісквіт з ваніллю
- Вишневе компоте
- Вишневий чізкейк
- Найсмачніше просочення
- Вершковий крем із ваніллю

«Тропік»
- Апельсиновий бісквіт
- Компоте манго-маракуйя-ананас
- Просочення з лікером малібу
- Збитий ганаш манго
- Класичний крем чиз
Попрацюємо та обговоримо:

⁃ приготування бісквітних тортів, практика та теорія
⁃ правильне складання/зміцнення/транспортування ярусного торта
⁃ види стабільного покриття, ганаш та крем-чиз.
⁃ виготовлення мастичної фігурки та різного декору, індивідуальна практика.
⁃ темперування шоколаду, робота з молдами, барвниками та пігментами.
⁃ все про ізомальт, шоколад та меренгу.

30-31 січня 2023/ кулінарна школа «Lemon»
Запис на майстер-клас
«БИСКВІТНІ ТОРТИ: ДИТЯЧИЙ ДЕКОР» Анастасія Степанян
Вартість відвідування
майстер-класу
4800 грн два дні з обідами та кава-брейками
Передплата для бронювання місця 1000 грн
Ваше імя
Ваш телефон
Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтесь з політикою конфіденційності