меню
Майстер-клас Сагатюк Ярослава

МК
«Summer Candy bar»

За два дні ви приготуєте:
  • Триярусний торт лимон-полуниця

  • Трайфли :

- лимонний бісквіт пан де жен

- конфі манго маракуйя

- кремчіз

  • Капкейки :

- ванільний мафін

- карамель

- кремчіз
  • Макарон:

- лимон полуниця

- диня
  • Кейкпопс шоколадна картопля

  • Ескімо шоколад-карамель

  • Зефір диня

  • Мусові тістечка
- лимон
- серце

Ви легко поповните асортимент для своїх клієнтів і здивуйте навіть найдосвідченішого ласуна!

За цей день ми з Вами обговоримо термін зберігання, нюанси транспортування, де черпаємо ідеї, де закуповуємо найкращі інгредіенти та багато іншого.

Учасники отримають поради щодо вибору кольорової гами, композиції та розташування солодощів на столі. Вони будуть навчені створювати ефектні центральні елементи, оформлювати солодощі та створювати тематичні прикраси
Summer Candy Bar- це не тільки навчальне заняття, але й можливість розкрити свою творчу сторону та вражати гостей чудовими десертами. Учасники отримають незабутні враження та збагатять свої навички в галузі кондитерського мистецтва, що надовго запам'ятаються.
17-18 червня 2023/ кулінарна школа «Lemon»
Запис на МК
«Summer Candy bar»
від Сагатюк Ярослава
Вартість відвідування майстер-класу
5800 грн
Тривалість 9:00−18:00
Кава, чай, обід включено у вартість мк
Передплата для бронювання місця 1000 грн

Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтесь з політикою конфіденційності