меню
Майстер-клас Олена Галушка

« КЕНДІ БАР »

Запрошую вас на майстер-клас, на якому ми приготуємо ДЕСЯТЬ ДЕСЕРТІВ!
ЗЕФІР
Ви отримаєте базовий рецепт зефіру, який легко зможете міняти за своїм смаком!

ВАНІЛЬНІ КАПІЙКИ
з лимонним курдом та меренгою

МАКАРОН на італійській мерензі
Зберемо ТОРТ-МАКАРОН
Техкарта на 10 НАЧИНОК

CAKE TO GO
Торт у стаканчику
Вишневий трюфель
Техкарта на 5 СМАКІВ

ДЕСЕРТ ПАВЛОВА - з ніжним кремом з маскарпоне та полуницею!

ПТИФУРИ
(Тістечка на один укус)
Техкарта на 5 СМАКІВ

ШОКОЛАДНЕ ПТАШИНЕ МОЛОКО
(Ескімо на паличці)

ПОЛУНИЦЯ У ШОКОЛАДІ
(темперування шоколаду)

БРАУНІ на паличці

ЧИЗКЕЙК порційний
22 СЕРПНЯ 2023/ кулінарна школа «Lemon»
Запис на майстер-клас «Кенді Бар»
Вартість відвідування майстер-класу
2800 грн
Передплата для бронювання місця 1000 грн
Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтесь з політикою конфіденційності