FRANCESCO LUIGI CARUSI

ФРАНЦЬКО ЛУІДЖІ КАРУЧІ

ITALY

Великий Хлібний Курс "Італійський хліб на заквасках"
меню
на запит
Cookery School «Lemon»
10200 грн
Повне занурення у світ італійської випічки
на 3 дні!
З великою радістю повідомляємо вам про те, що незабаром до нас прибуде тосканський пекар Francesco Luigi Carusi – учень сімейної пекарні Antico Mulino Pandolfo, яка у 2018 році стала однією з найкращих в Італії. З молодого пекаря він виріс до фахівця, який допоміг пекарні рости. Є вчителем в італійській Food Genius Academy, керуючим пекарні в Каррарі. Має багатий досвід роботи у ресторанах.
FRANCESCO LUIGI CARUSI (Франческо Луїджі Каручі)
Моя кар'єра розпочалася у квітні 2013 року як учень у нашій сімейній пекарні Antico Mulino Pandolfo у Каррарі, Тоскана, яка з 2018 року була удостоєна нагороди Gambero Rosso як одна з найкращих італійських пекарень та офіційного виробника місцевого хліба Itkius для ЮНЕСКО, Creative Citi. Як молодий пекар, мої перші обов'язки полягали не тільки в замішуванні тіста, формуванні та випіканні, але, враховуючи, що бізнес був справді молодий (компанія народилася в листопаді 2012 року), навіть у позиціонуванні ринку та проведенні мозкових штурмів з кінцевою метою допомогти пекарні рости у міру зростання. якомога швидше. Я можу з упевненістю сказати, що всі ці обов'язки дуже допомогли мені у становленні професіонала, яким я сьогодні, бо вони сформували мене на 360°. Після кількох років роботи я вирішив спеціалізуватися та паралельно розпочати кар'єру консультанта у школі, пекарнях та ресторанах. Як італійський пекар, мені вдалося освоїти всі типові італійські продукти, використовувати італійський Biga та використовувати Pasta Madre, навіть якщо я можу працювати практично з усіма методами випікання у світі. Справжній смак хліба, правильна консистенція фокаччі, ідеальний аромат Grandi Lievitati – це те, що я шукаю та хочу передати своїм учням.
Франческо особисто розповість про особливості приготування італійського хліба та інгредієнти, завдяки яким випічка виходить такою хрумкою та повітряною. А ще під час майстер-класу ви зможете самостійно попрацювати з тестом, приготованим на знаменитій заквасці Biga, розробленій пекарями з Італії.
Фокачча на лопаті з низьким відсотком біги/ Focaccia in pala with low percentage of biga

Фокачча на ломаті з високим вмістом бігі/ Focaccia in pala with high percentage of biga

Хліб на заквасці з жельованим каштановим борошном/ Sourdough bread with chestnut flour gelified

Тартін на заквасці/ Sourdough tartine

Багет традиційний/ Baguette tradition

Чіабатта/Ciabatta

Італійська піццета сфолья/ Italian pizzetta sfoglia
Італійський Венталії/ Italian ventagli
Італійські пончики/ Italian bomboloni
Італійський марітоццо солоний та солодкий/ Italian maritozzo salted and sweet
Итальянский маритоццо соленый и сладкий/ Italian maritozzo salted and sweet

2022/КУЛІНАРНА ШКОЛА « Lemon»
Запис на великий хлібний курс "Італійський хліб на заквасках" от FRANCESCO LUIGI CARUSI
Вартість відвідування майстер-класу
10 200 грн
Передплата для бронювання місця 1000 грн
Ваш E-mail
Ваше імя
Ваш телефон
Нажимая на кнопку, вы даете согласие на обработку персональных данных и соглашаетесь c политикой конфиденциальности