FRANCESCO LUIGI CARUSI (Франческо Луїджі Каручі) Моя кар'єра розпочалася у квітні 2013 року як учень у нашій сімейній пекарні Antico Mulino Pandolfo у Каррарі, Тоскана, яка з 2018 року була удостоєна нагороди Gambero Rosso як одна з найкращих італійських пекарень та офіційного виробника місцевого хліба Itkius для ЮНЕСКО, Creative Citi. Як молодий пекар, мої перші обов'язки полягали не тільки в замішуванні тіста, формуванні та випіканні, але, враховуючи, що бізнес був справді молодий (компанія народилася в листопаді 2012 року), навіть у позиціонуванні ринку та проведенні мозкових штурмів з кінцевою метою допомогти пекарні рости у міру зростання. якомога швидше. Я можу з упевненістю сказати, що всі ці обов'язки дуже допомогли мені у становленні професіонала, яким я сьогодні, бо вони сформували мене на 360°. Після кількох років роботи я вирішив спеціалізуватися та паралельно розпочати кар'єру консультанта у школі, пекарнях та ресторанах. Як італійський пекар, мені вдалося освоїти всі типові італійські продукти, використовувати італійський Biga та використовувати Pasta Madre, навіть якщо я можу працювати практично з усіма методами випікання у світі. Справжній смак хліба, правильна консистенція фокаччі, ідеальний аромат Grandi Lievitati – це те, що я шукаю та хочу передати своїм учням. |