меню
Майстер-клас Тетяна Чорнобай

«Бісквітні та мусові торти від А до Я»

Зробимо з вами п'ять фантастично смачних та стабільних тортів:


Арахісовий з солоним тофі

Кокос-малина

Маракуєвий (бісквітний) з маракуєвим ганашем та маракуєвою карамелью

Вишня-ваніль-лимон

Мусовий «Йогурт-малина-лемонграс»

Бісквітні та мусові торти від А до Я
робота з вафельним та рисовим папером,мастикою;
вирівнювання тортів шоколадним ганашем без глазурі.
зберігання та транспортування тортів;
робота з велюром та дзеркальною глазур'ю;
різні техніки приготування карамелі, робота з желатином;
зробимо маки та троянди без особливого інвентаря;
зробимо різні види мережива;
попрацюємо з фальш ярусами;
створимо покриття для торту з ефектом мармуру;
створимо текстуру бетону;
19-20 червня 2023/ кулінарна школа «Lemon»
Запис на майстер-клас «Бісквітні та мусові торти від А до Я»
Вартість відвідування майстер-класу
6800 грн
Передплата для бронювання місця 1000 грн
Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтесь з політикою конфіденційності