мк «Бісквітні торти:
дитячий декор»

Програма:
⁃ Двоярусний торт із зайчиком з мастики, драбинкою, хмаринками та зірками, покриття шоколадний велюр.

⁃ Одноярусний торт із глянсовими шоколадними потоками, шоколадною фігуркою, льодяниками та меренгою.

⁃ Одноярусний торт з мастичним ведмедиком і каскадом різнокольорових кульок.

Кожен учасник самостійно виготовить свою мастичну фігурку зайчика або ведмедика і забере з собою фігурку.
Начинки:
«Шоколад-фундук»
— Насичений шоколадний бісквіт
— Ідеальна вершкова карамель із фундуком
— Хрумкий шар з фундуком
— Шоколадний крем-чіз

«Вишневий чізкейк»
— Заварний бісквіт з ваніллю
— Вишневе компоте
— Вишневий чізкейк
— Найсмачніше просочення
— Вершковий крем із ваніллю

«Тропік»
— Апельсиновий бісквіт
— Компоте манго-маракуйя-ананас
— Просочення з лікером малібу
— Збитий ганаш манго
— Класичний крем чиз
Попрацюємо та обговоримо:
⁃ приготування бісквітних тортів, практика та теорія
⁃ правильне складання/зміцнення/транспортування ярусного торта
⁃ види стабільного покриття, ганаш та крем-чиз.
⁃ виготовлення мастичної фігурки та різного декору, індивідуальна практика.
⁃ темперування шоколаду, робота з молдами, барвниками та пігментами.
⁃ все про ізомальт, шоколад та меренгу.
27-28 травня 2022/ КУЛІНАРНА ШКОЛА «LEMON»
Запис на майстер-клас
«БІСКВІТНІ ТОРТИ: ДИТЯЧИЙ ДЕКОР»
АНАСТАСІЯ СТЕПАНЯН
Вартість відвідування
майстер-класу
5200 грн два дні з обідами та кава-брейками
Передплата для бронювання місця 1000 грн
Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтесь з політикою конфіденційності