1-2 ЖОВТНЯ 2022/ КУЛІНАРНА ШКОЛА «LEMON»
МАЙСТЕР-КЛАС АНАСТАСІЯ СТЕПАНЯН

«Бісквітні торти: дитячий декор»

Програма:
⁃ Двоярусний торт із зайчиком з мастики, драбинкою, хмаринками та зірками, покриття шоколадний велюр.

⁃ Одноярусний торт із глянсовими шоколадними потоками, шоколадною фігуркою, льодяниками та меренгою.

⁃ Одноярусний торт з мастичним ведмедиком і каскадом різнокольорових кульок.

Кожен учасник самостійно виготовить свою мастичну фігурку зайчика або ведмедика і забере з собою фігурку.
Начинки:
«Шоколад-фундук»
- Насичений шоколадний бісквіт
- Ідеальна вершкова карамель із фундуком
- Хрумкий шар з фундуком
- Шоколадний крем-чіз

« Вишневий чізкейк»
- Заварний бісквіт з ваніллю
- Вишневе компоте
- Вишневий чізкейк
- Найсмачніше просочення
- Вершковий крем із ваніллю

«Тропік»
- Апельсиновий бісквіт
- Компоте манго-маракуйя-ананас
- Просочення з лікером малібу
- Збитий ганаш манго
- Класичний крем чиз
Попрацюємо та обговоримо:

⁃ приготування бісквітних тортів, практика та теорія
⁃ правильне складання/зміцнення/транспортування ярусного торта
⁃ види стабільного покриття, ганаш та крем-чиз.
⁃ виготовлення мастичної фігурки та різного декору, індивідуальна практика.
⁃ темперування шоколаду, робота з молдами, барвниками та пігментами.
⁃ все про ізомальт, шоколад та меренгу.

Запис на майстер-клас
Вартість відвідування
майстер-класу
4600 грн два дні з обідами та кава-брейками
Передплата для бронювання місця 1000 грн
Ваше імя
Ваш телефон
Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку персональних даних та погоджуєтесь з політикою конфіденційності