Юлія Ларіошкіна @Yulyacake шеф повар Познайомимося? Мене звуть Юля, я практикуючий кондитер 6 років. У цю сферу мене привело сильне бажання навчитися пекти макарони, роки боротьби та нескінченних спроб зробити їх ідеальними увінчалися успіхом. Більше 300 щасливих учнів після онлайн уроку і ось я готова ділитися знаннями наживо. З радістю поділюся своїм досвідом! До зустрічі! |
-Приготуємо кришечки на французькій меренгу -зробимо макарон у формі ведмедика -Приготуємо 5 ніжних збитих ганашей та начинок до них - Розкажу чому я вибираю саме збитий ганаш -поговоримо про помилки та шляхи їх вирішення -обговоримо інгредієнти, барвники, упаковку та зберігання -Поділюся секретами ідеальних фотографій Ви самостійно зробите 2 заміси макаронів Приготуйте ганаші та начинки Навчіться відсаджувати кришечки та начинку, щоб макарон захотілося відразу з'їсти! |
У програмі: Рецепт кришечок на альбумін
Начинки: -снікерс -лавандовий чізкейк/смородина -тірамісу -полуниця/базилик -манго/малина Тривалість 9:00-19:00 Кава, чай, обід включено у вартість мк Після закінчення учні отримають -коробочку макаронів -різноманітність технік -Інтерпретація класичних смаків -техкартки, сертифікат - класний настрій -І подарунок від Шефа! |